Συμπληρωματικές αρχαιρεσίες για τον Ιατρικό Σύλλογο Ευρυτανίας

1672

Συνέχεια στις αρχαιρεσίες του Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας με την διεξαγωγή συμπληρωματικών αρχαιρεσιών την Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 11:00 έως 17:00 στα γραφεία του Συλλόγου, οδό Ν. Τσιαμπούλα 2, για την εκλογή ενός (1) μέλους για το Διοικητικό Συμβούλιο και δύο (2) αναπληρωματικών μελών.

Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου

Όσοι ιατροί είναι εγγεγραμμένοι στον Ιατρικό Σύλλογο, δεν διατελούν σε προσωρινή παύση και έχουν ανανεώσει το ετήσιο δελτίο ταυτότητας 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία των αρχαιρεσιών και εφόσον είναι οικονομικώς τακτοποιημένοι στον Ι.Σ.Ε οκτώ (8) ημερολογιακές ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες, δηλαδή μέχρι 9 Μαρτίου 2019 έχουν το δικαίωμα ψήφου.

Μέχρι την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 η υποβολή υποψηφιοτήτων

Η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων ενεργείται κατόπιν αιτήσεως των υποψηφίων υποβαλλόμενης στην Πρόεδρο του Ι.Σ.Ε. τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.

Εντός τριών (3) ημερών από την εκπνοή της προθεσμίας αυτής , το Δ.Σ. του Ι.Σ.Ε. ανακηρύσσει με έγγραφη ανακοίνωση τους υποψήφιους, για τους οποίους υποβλήθησαν οι σχετικές αιτήσεις, δηλαδή έως 18 Φεβρουαρίου 2019.

Η αίτηση είναι απαράδεκτη εάν δεν συνοδεύεται από βεβαίωση του Ι.Σ.Ε. σχετικά με την εγγραφή σε αυτόν και την οικονομική τακτοποίηση όλων των υποψηφίων.

 

Ποιοι έχουν δικαίωμα εκλέγεσθε

Τα μέλη που έχουν ανανεώσει το ετήσιο δελτίο ταυτότητας, είναι οικονομικώς τακτοποιημένα τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες και δεν έχουν τιμωρηθεί τελεσίδικα με την ποινή της προσωρινής παύσης άσκησης επαγγέλματος έχουν δικαίωμα εκλέγεσθε.