Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μεταξύ ενεργών δημοτών, φορέων και αιρετών, παρουσία του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού. Κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν η αποπεράτωση του έργου της ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου Βαρβαδιάδα- Άγραφα.

Στην συνάντηση έλαβαν μέρος η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας Καλαντζή Κατερίνα, ο Αντιδήμαρχος Αγράφων Παναγιώτης Γκορόγιας και οι δημότες Αργύρης Τσιώλης και Άκης Γερονίκος, ως εκπρόσωποι του συντονιστικού αγώνα για τον συγκεκριμένο δρόμο.

Κατόπιν συζητήσεως, κατάθεσης προβληματισμων, ανταλλαγής απόψεων και αναφοράς της σπουδαιότητας και σημαντικότητας του συγκεκριμένου έργου, ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι ο εργολάβος ήδη έχει ξεκινήσει τις εργασίες και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί το έργο με επιπλέον άμεση χρηματοδότηση 600.000 ευρώ ώστε το έργο να υλοποιηθεί.

«Ο στόχος κοινός, όλοι επιθυμούμε και θα προσπαθήσουμε για το επιθυμητό αποτέλεσμα» αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Αγράφων Παναγιώτης Γκορόγιας και συνεχίζει «Στηριζόμαστε στη σημερινή δέσμευση του Περιφερειάρχη μας για πλήρη ολοκλήρωση των εργασιών του έργου και ευελπιστούμε κάποια στιγμή στον τερματισμό της ταλαιπωρίας των κατοίκων των Αγράφων».