Συνεχίζονται τα δωρεάν επιμορφωτικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρπενήσι

1848

Άλλη μια, η έβδομη στη σειρά, Θεματική Ενότητα με τίτλο “Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός” πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δωρεάν επιμορφωτικών μαθημάτων που πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Καρπενησίου. Εισηγήτρια η κ. Δέσποινα Εκιζίδου, ψυχοθεραπεύτρια που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των επιμορφούμενων μέχρι το τέλος. Αυτό φάνηκε διότι η ανταπόκριση των συμμετεχόντων ήταν αρκετά μεγάλη.
Tο Πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο κοινωνικών – επιμορφωτικών δράσεων, που πραγματοποιούνται σε 45 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Τα μαθήματα, δεν είναι απλώς ακαδημαϊκές διαλέξεις περί ψυχολογίας, συμβουλευτικής και προπονητικής ζωής, αλλά ένα διαρκές πολιτισμικό δρώμενο, το οποίο θα λαμβάνει χώρα παράλληλα με τα σεμινάρια. Στόχος είναι η μάθηση να μετατραπεί σε κίνητρο και να εξαργυρωθεί σε πρωτοβουλία. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι η μεγαλύτερη δωρεάν επιμόρφωση στην Ελλάδα.
Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη θεματική ενότητα με θέμα “Διαταραχές προσωπικότητας και συναισθήματος” η οποία θα γίνει στο πλαίσιο του Επιμορφωτικού Προγράμματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου.