Από την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν να πληρώνονται οι συντάξεις Μαρτίου στους δικαιούχους – συνταξιούχους. Πρώτες καταβάλλονται οι συντάξεις του ΙΚΑ, οι οποίες όπως και τους προηγούμενους μήνες θα πληρωθούν σε δύο δόσεις, ανάλογα με τον ΑΜΚΑ των συνταξιούχων, ενώ οι διαδικασία των πληρωμών θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, στις 26 Φεβρουαρίου.

Όπως αποφάσισε το υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία στους δικαιούχους.

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις

Στις 23 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Tρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.