Σύλλογος Γυναικών εν δράση

2080

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας στις 8 Μαρτίου στην ταβέρνα Πανόραμα. Συγκεκριμένα, μετά από την βραδιά έμπνευσης για την γυναίκα που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών με τον Δήμο Καρπενησίου, ακολούθησε ανήμερα της γιορτής της Γυναίκας 8 Μαρτίου γλέντι στην ταβέρνα Πανόραμα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία της προέδρου του Συλλόγου κας Πετροπούλου Ιουλίας αναφερόμενη στη σημασία της γιορτής αυτή, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τασιό Άρη που συνέβαλε στην διεξαγωγή της εκδήλωσης. Την στήριξή της προς τις γυναίκες εξέφρασε και η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Ζαλοκώστα Σοφία, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, δίνοντας συγχαρητήρια στις γυναίκες τους Συλλόγου για τις δράσεις που υλοποιούν με στόχο την ψυχαγωγία των γυναικών του τόπου. Τα μέλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου, καθώς αποτέλεσε γι’ αυτές μια αφορμή να διασκεδάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Οι γυναίκες γλέντησαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους τις ζωντανής ορχήστρας.

Προσεχώς εκδρομή

Εκδρομή προγραμματίζει να υλοποιήσει σύντομα ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας στο μαγευτικά Μετέωρα την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019. Τα μέλη θα ξεναγηθούν στην πόλη των Μετεώρων, θα επισκεπτούν τα μουσεία της περιοχής αλλά και το μοναστήρι των Μετεώρων. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στην Νεράιδα 6:45 π.μ.. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα κληρωθεί και το 3ημερο ταξίδι στο Ναύπλιο, χορηγία του ταξιδιωτικού γραφείου Alkyoni Travel Agency.

Για πληροφορίες στο τηλ. 6977845771

Ξεκινούν τα μαθήματα ντεκουπάζ και άλλων δραστηριοτήτων

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα ντεκουπάζ αλλά και άλλων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων για τις γυναίκες του Συλλόγου που επιθυμούν να περνάνε δημιουργικά τα απογεύματα Σαββάτου με την καθοδήγηση έμπειρης δασκάλας καλλιτεχνικών. Για την διοργάνωση των μαθημάτων αυτών σημαντική ήταν η συμβολή της Π.Ε Ευρυτανίας και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τασιού Άρη Για την ένταξή σας στα τμήματα μπορείτε να καλείται στα τηλ. 6977845771 και 6979645272