Με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, επέλεξε να ευχαριστήσει τα συνεργεία του Δήμου που ακούραστα ολοκληρώνουν δύσκολες εργασίες και πέρα από το ωράριό τους. Αφορμή της ανάρτησης υπήρξε η ολοκλήρωση του τοιχίου στο Νεκροταφείο Βαλαώρας και αναφέρει:

«Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου προς τους ακούραστους και ευσυνείδητους εργάτες του Δήμου Αγράφων που υπερέβαλαν εαυτό, προσφέροντας πολλές επιπλέον ώρες εργασίας πέραν του ωραρίου τους προκειμένου να ολοκληρώσουν τον τοίχο του Νεκροταφείου της Βαλαώρας.

Ευχαριστώ για την υπομονή, την κατανόηση την άριστη συνεργασία και την αλληλεγγύη που επέδειξαν προκειμένου να γίνει το συντομότερο αυτό το έργο, “κλέβοντας” προσωπικό χρόνο. Εργάστηκαν με απόλυτο επαγγελματισμό, με σεβασμό απέναντι στους δημότες μας, ακούραστα και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ δημόσια, αφού συνέβαλαν στην ταχύτερη δόμηση του τοίχους.

Οι εργάτες μας αποτελούν τους πυλώνες του Δήμου αφού συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη και την ευημερία του και χάρη στον υψηλό επαγγελματισμό τους μπορούμε να εκπληρώσουμε με επιτυχία έργα απαραίτητα για την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία στον Παπα Πέτρο και σ’ όλο το εκκλησιαστικό συμβούλιο για το υπέροχο αποτέλεσμα. Καλή Ανάσταση».