Την πυρασφάλεια των κτιρίων του φροντίζει ο Δήμος Αγράφων.

3030

Εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές και ανατίθεται η εκτέλεση της υπηρεσίας «Συντήρηση πυροσβεστήρων κτιρίων του Δήμου Αγράφων», όπως ειδικότερα περιγράφεται στο τεύχος τεχνικών προδιαγραφών στην Παπαδημητρίου Αλεξάνδρα, έναντι του ποσού των 1.117,00 ευρώ, επιπλέον Φ.Π.Α. 24%, σύνολο προσφοράς 1385,08 €.

Η δαπάνη που προκαλείται από τη συγκεκριμένη ανάθεση θα καλυφθεί από ιδίους πόρους και έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους, η οποία θα βαρύνει Κωδικό Αριθμό του προϋπολογισμού.

Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνεται με την έκδοση χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής, μετά την υποβολή τιμολογίων από τον προμηθευτή και την προσκόμιση των νομίμων δικαιολογητικών.

Η απόφαση ελήφθη μετά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου, την προσφορά, σύμφωνα με την οποία η αρμόδια υπηρεσία εισηγήθηκε την ανάθεση της υπηρεσίας «Συντήρηση πυροσβεστήρων κτιρίων του Δήμου Αγράφων» στην Παπαδημητρίου Αλεξάνδρα με έδρα το Καρπενήσι.