Με κατάνυξη γιορτάστηκαν φέτος τα Θεοφάνεια στο Κρίκελλο Ευρυτανίας. Όλοι οι χωριανοί και ο ιερέας του χωριού π. Νεκτάριος Κόντος, φέτος για πρώτη φορά αποφάσισαν να κάνουν τον καθιερωμένο Αγιασμό των Υδάτων στη δεξαμενή νερού του χωριού, προκειμένου να ‘ξορκίσουν’ τη λειψυδρία που έπληξε το χωριό το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Τα προηγούμενα χρόνια, ο Αγιασμός των Υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων γινόταν στη γέφυρα που ενώνει το Κρίκελλο με τη Δομνίστα, κάτι που είχε καθιερωθεί με τα χρόνια. Φέτος, όμως, λόγω της πολύ έντονης ξηρασίας που έπληξε την περιοχή κατά τους καλοκαιρινούς αλλά και φθινοπωρινούς μήνες, η οποία προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα λειψυδρίας στο χωριό όλη την προηγούμενη περίοδο, ομόφωνα αποφάσισαν ο ιερέας και οι χωριανοί να αλλάξουν το έθιμο και να κάνουν τον Αγιασμό στο υδραγωγείο του χωριού.

Ευχή όλων είναι να μην ζήσουν ξανά τα προβλήματα που έζησαν τους προηγούμενους μήνες και τα έργα που ξεκίνησε ο Δήμος Καρπενησίου να ολοκληρωθούν άμεσα, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή και επαρκής υδροδότηση του χωριού σύντομα.