Τη συνδιοργάνωση του ορεινού αγώνα δρόμου στη Δομνίστα αποφάσισε το ΔΣ του Δήμου Καρπενησίου

5666

Την Συνδιοργάνωση του ορεινού τρεξίματος από το Δήμο Καρπενησίου με το Σύλλογο Ε4 –Το Πάντα Βρέχει που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου 2017 στην περιοχή της Δομνίστας, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρπενησίου.

Ο Δήμος Καρπενησίου θα συμμετάσχει στη συνδιοργάνωση του αθλητικού αυτού γεγονότος με την κάλυψη εξόδων για τα Υλικά Σηματοδότησης των μονοπατιών που θα διεξαχθεί ο αγώνας , μέχρι του ποσού των 1500 €, χωρίς η δαπάνη αυτή να υπερβαίνει το προσήκον μέτρο.

Με αφορμή έγγραφο του Περιηγητικού & Φυσιολατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας –Εναλλακτικές δράσεις – Αγροτουρισμός Ε4 ‘Το Πάντα Βρέχει’ για την διοργάνωση ορεινού τρεξίματος μήκους περίπου 35 χιλιομέτρων που απευθύνεται σε ερασιτέχνες αθλητές με σχετική εμπειρία, ο Δήμος αποφάσισε να συμμετάσχει στη διοργάνωση.

Το όλο γεγονός θα φιλοξενηθεί στην ευρύτερη περιοχή της λεκάνης απορροής του Κρικελλοπόταμου, με έδρα του αγώνα την Δομνίστα. Ο αγώνας θα έχει αφετηρία και τερματισμό την Δομνίστα και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017. Ήδη καταβάλλεται προσπάθεια συντονισμού των τοπικών κοινωνιών στα χωριά Δομνίστα, Κρίκελλο, Σταύλοι, προκειμένου να υποστηριχτεί το γεγονός από εθελοντική συμμετοχή κατοίκων της περιοχής. Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο οικονομικών Δήμου Καρπενησίου κα Κονιαβίτη, η παραπάνω εκδήλωση θα συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού της περιοχής του Δήμου.