Δήμος Καρπενησίου

Ίβρος Ιωάννης

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι, 

Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπο μου! Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και αυτή τη φορά θα είμαι πάντα δίπλα στις ανάγκες και στα δίκαια αιτήματα όλων των δημοτών. Και ως μέλος της νέας δημοτικής αρχής με Δήμαρχο τον Χρήστο Κακαβά θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας».

Κόγια  Παρασκευή 

«Σηκώθηκα και ήσυχα στα δέντρα προσευχήθηκα ν’ αντέχουμε στις πιο βαθιές χαρές» και στις πιο δύσκολες προκλήσεις θα συμπληρώσω εγώ…

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!»

Μαντζιούτας Ιωάννης

«Αγαπητοί δημότες,

Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου και την ευγνωμοσύνη μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε για τρίτη θητεία ως δημοτικός σύμβουλος. Είναι τιμή και ένα προνόμιο που μου δίνετε να εκπροσωπώ και να εργάζομαι για το καλό του Δήμου μας.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δυο θητειών μου, προσπάθησα να βελτιώσω την ποιότητα ζωής όλων μας, ακούγοντας τις ανησυχίες και τις απόψεις σας και δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να εργάζομαι με αφοσίωση και πάθος για την πόλη και τα χωριά μας, προωθώντας τα συμφέροντα και τις ανάγκες των δημοτών μας. Θα επιδιώξω να είμαι προσιτός και ανοικτός σε κάθε θέμα που αφορά τον τόπο μας, ακούγοντας τις προτάσεις και τα αιτήματά σας. Θα συνεργαστώ σκληρά με την ομάδα του δημοτικού συμβουλίου μας για την ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής μας.

Τέλος, θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να αξιοποιήσω την εμπειρία μου και να σας παρέχω την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Σκοπεύω να είμαι μια δυναμική φωνή για τους δημότες μας και να εξασφαλίσω πως οι ανάγκες σας θα ακούγονται και θα προσεγγίζονται με σοβαρότητα. Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των δημοτών πούμε την ψήφο τους φτάσαμε σε αυτή την σαρωτική νίκη.

Να ευχηθώ στον Χρήστο Κακαβά καθώς και στο σύνολο των συμμετεχόντων της ομάδας Αλλαγή Πορείας εκλεγμένων και μή να γίνει πραγματικότητα η Αλλαγή Πορείας που τόσο έχει ανάγκη ο Δήμος Καρπενησίου».

Δήμος Αγράφων

Μάκκας Ηλίας

«Αγαπητοί συνδημότες μου. Η λέξη ευχαριστώ δεν μπορεί να περιγράψει την ευγνωμοσύνη και τη χαρά για την μεγάλη τιμή και εμπιστοσύνη που δείξατε στον συνδυασμό μας ” ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ” Η συγκινητική στήριξη σας με την ψήφο σας στον συνδυασμό μας αλλά και σε μένα προσωπικά με γεμίζει με ευθύνη για την συνέχιση του παραγωγικού έργου μας για ακόμη μια θητεία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να σου δίνετε η δυνατότητα να εκπροσωπείς του συνδημότες σου και να μαχεσε για τα συμφέροντα τους αλλά και για μια νέα προοπτική ανάπτυξης του Δήμου Αγράφων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!»

Γκορόγιας Παναγιώτης

«Συνδημοτισσες, συνδημότες μου

Αισθάνομαι βαθιά συγκινημένος, που εισέπραξα την αμέριστη αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, τα οποία αποτυπώθηκαν στην εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου με τη δύναμη της ψήφου σας, κατατάσσοντας με μάλιστα και στην 2η θέση των δημοτικών συμβούλων του επανεκλεγέντος συνδυασμού ‘Δύναμη Ανάπτυξης των Αγράφων’.

Στην προηγούμενη θητεία μου αφοσιώθηκα ολοκληρωτικά στην υπηρεσία του Δημότη κάτι το οποίο καταφαίνεται με έργα και πράξεις τα οποία υλοποιήθηκαν υπό τις θέσεις ευθύνης μου στο Δήμο μας. Η εκλογική διαδικασία έλαβε τέλος. Η χαρά μου είναι μεγάλη, όμως ταυτόχρονα αισθάνομαι το “βάρος” της εντολής που μου δώσατε και ξέρω πως πρέπει να δουλέψω σκληρά ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις αυτής της εντολής. Με το χέρι στην καρδιά, σας δίνω το λόγο μου ότι και πάλι την ερχόμενη πενταετία θα αφοσιωθώ πλήρως στα καθήκοντά μου υπερασπίζοντας τους στόχους που έχουμε θέσει ως συνδυασμός ώστε τα Άγραφα να γίνουν ένας από τους καλύτερους σε υποδομές, αλλά και από τους πιο ελκυστικούς Δήμους της Ελλάδας.

Ο Δήμος Αγράφων μας χρειάζεται όλους ενωμένους έχοντας κοινούς στόχους και πορεία για το καλό και το συμφέρον του τόπου. Κανείς μας δεν περισσεύει.

Τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου και όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου την προεκλογική περίοδο».

Κοτρώνα Αννέτα

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και όλες ξεχωριστά, για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και στον επικεφαλή μας Δήμαρχο, συνεργάτη και φίλο Αλέξη Καρδαμπίκη. Η επανεκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγράφων, αποτελεί πρωτίστως μεγάλη τιμή και αυτονόητα τεράστια ευθύνη, ώστε να μπορέσω να φανώ αντάξια της επιλογής σας, για ακόμα μια θητεία. Σας ευχαριστώ!».