Τι δήλωσε ο Άρης Τασιός

Το μισό τους μισθό αποφάσισαν να καταθέσουν στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και όλοι οι αντιπεριφερειάρχες, μεταξύ των οποίων και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, κ. Αριστείδης Τασιός. Αυτή η πρωτοβουλία θα διαρκέσει για τους επόμενους δύο μήνες.

Ο κ. Σπανός αναφέρει για το θέμα:

«Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμμετέχουμε όλοι. Θεσμικά, αλλά και προσωπικά. Για τους προσεχείς δύο μήνες θα καταθέτω το 50% της αντιμισθίας που λαμβάνω ως Περιφερειάρχης, στον ειδικό λογαριασμό αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού. Όλοι οι Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας, χωρικοί και θεματικοί, συμμετέχουν αυτοβούλως και με χαρά στην προσπάθεια και καταθέτουν το 50% της δικής τους αντιμισθίας για δύο μήνες στο λογαριασμό αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Τους ευχαριστώ».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας δήλωσε για την κίνηση αυτή:

«Σε μια εθνική μάχη κανείς μας δεν μπορεί να λείπει. Όλοι οι Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας, σε μια συμβολική κίνηση, καταθέτουμε το 50% της αντιμισθίας μας για δύο μήνες στο λογαριασμό αντιμετώπισης του κορωνοϊού.»