Έως 31 Μαρτίου 2021 οι αιτήσεις

Η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής ‘ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ’ για μία ακόμη χρονιά, δημοσίευσε την προκήρυξη για τις υποτροφίες σε φοιτητές που κατάγονται από την Ευρυτανία και με κριτήρια επιλογής των υποψηφίων την επίδοση, την οικογενειακή και την οικονομική τους κατάσταση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση με θέμα: «Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για  υποτροφίες ακαδημαϊκού έτους  2020-2021», η Επιτροπή Υποτροφιών της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής ‘ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ’ προκειμένου να επιλέξει του υποτρόφους για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 καλεί τους ενδιαφερομένους φοιτητές  να υποβάλλουν σχετική αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι στις 31 Μαρτίου 2021. Δικαίωμα  υποβολής  αίτησης  έχουν οι φοιτητές  των  οποίων ο  ένας  τουλάχιστον γονέας  κατάγεται από την Ευρυτανία και επιπλέον:

     α. Δεν τους έχει χορηγηθεί υποτροφία σε προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

     β. Έχουν  βαθμό απολυτηρίου τουλάχιστον 16 και  μέσο όρο βαθμολογίας τουλάχιστον 6,5.

     γ. Δεν έχουν ολοκληρώσει τα προβλεπόμενα για τη σχολή τους έτη σπουδών

     δ. Δεν είναι πρωτοετείς φοιτητές.

Τα  συνυποβαλλόμενα  δικαιολογητικά είναι:

  1. Φωτοαντίγραφο  του  Απολυτηρίου  Λυκείου
  2. Πιστοποιητικό  σπουδών  με  αναλυτική βαθμολογία  όλων  των εξαμήνων  και  Γενικό  Μέσο  Όρο.
  3. Εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης οικογενειακού και ατομικού εισοδήματος.
  4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  5. Αποδεικτικά στοιχεία αν ανήκουν σε ειδική κατηγορία κοινωνικών κριτηρίων, για την κατηγορία αυτή  (π.χ. Πιστοποιητικό  Πολυτεκνίας).
  6. Μία (1) Συστατική  Επιστολή  από  καθηγητή  της  Σχολής στην  οποία  φοιτούν. 

Το έντυπο της αίτηση διατίθεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ypotrofiesvelouchi.blogspot.com. Προσοχή! Να χρησιμοποιηθεί το έντυπό της αίτησης έτους 2020. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους μαζί με τα  απαραίτητα δικαιολογητικά σε μορφή pdf μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021 στην διεύθυνση ypotrofiesvelouchi@gmail.com. Όσοι επιλεγούν, θα υποβάλουν τα δικαιολογητικά και σε έντυπη μορφή. Ελλιπή δικαιολογητικά ή εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη. Για τη χορήγηση της υποτροφίας λαμβάνονται υπόψη οικονομικά, κοινωνικά και βαθμολογικά  κριτήρια.

Η επιτροπή υποτροφιών της Ένωσης. Φωτο αρχείου