Υποτροφίες σε 11 Ευρυτάνες φοιτητές από την Πανευρυτανική Ένωση

1628

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για 3η συνεχή χρονιά η Πανευρυτανική Ένωση, υλοποιώντας έναν από τους σκοπούς που προβλέπονται στο ισχύον Καταστατικό της (άρθρο 3), με την χορήγηση υποτροφιών σε Ευρυτάνες φοιτητές. Ύστερα από τη διάθεση ποσού ένδεκα  χιλιάδων (11.000,00) ΕΥΡΩ από ανώνυμο μεγάλο χορηγό της, χορηγεί  εφέτος ένδεκα (11) υποτροφίες σε Ευρυτάνες  φοιτητές  απόφοιτους σχολείων της Ευρυτανίας. 

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με επιθυμία του/της  χορηγού βραβεύονται εφέτος δύο, (2) φοιτήτριες που έλαβαν  υποτροφίες και  κατά το προηγούμενο έτος και είχαν  επιτυχή πρόοδο σε όλα τα μαθήματα του έτους αυτού, καθώς, επίσης, και εννέα (9) επιτυχόντες φοιτητές κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2018-19 σε διάφορα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι.  Η επιλογή των τελευταίων  έγινε ύστερα από συνεργασία με υπηρεσιακούς και άλλους παράγοντες του Νομού μας και, κυρίως, με την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου.

Ήδη  ξεκίνησε η διαδικασία της καταβολής της μεγάλης αυτής οικονομικής ενίσχυσης με την κατάθεση του ποσού των χιλίων (1.000,00) ΕΥΡΩ σε τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, αφού πάγια επιθυμία του/της χορηγού είναι  η όλη διαδικασία να μην περιλαμβάνει ιδιαίτερες τελετές και εκδηλώσεις αλλά να γίνεται  αθόρυβα και σεμνοπρεπώς.

Το Δ.Σ. της Ένωσής  ύστερα από την παραπάνω επαναλαμβανόμενη θεάρεστη πράξη ευεργεσίας και έχοντας υπόψη και τις ποικίλες άλλες ευεργεσίες του/της χορηγού τους αναφέρει: «εκφράζουμε  τις ολόθερμες και ολόψυχες ευχαριστίες με την διάπυρη ευχή για υγεία, μακροημέρευση και έγκαρπη συνέχιση της πολύπλευρης πολιτιστικής και κοινωνικής δραστηριότητάς του/της». Συνεχίζει  αναφερόμενο στους φοιτητές « συγχαίρουμε τους φοιτητές  και τους γνωρίζουμε  ότι η οικονομική αυτή  ενίσχυση θα επανεξετασθεί  και κατά το επόμενο  έτος, εφόσον υπάρξουν από μέρους τους  οι  ανάλογες προσπάθειες για απόλυτη επιτυχία σε όλα τα μαθήματα του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους. Τους ευχόμαστε  Υγεία και  καλές σπουδές!»