Φάκελος με ύποπτη σκόνη στο ΤΕΙ Στερεάς Λαμίας

1813

 

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στο Διοικητήριο της Λαμίας, βρέθηκαν ύποπτοι φάκελοι με σκόνη και κείμενα με ισλαμικό περιεχόμενο από την «Ινδία», παρόμοιοι ή ακριβώς ίδιοι με αυτούς που παρέλαβαν και άλλα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρεις φάκελοι από την «Ινδία» παρελήφθησαν στις 28 Δεκεμβρίου 2019, δύο εκ των οποίων πετάχτηκαν, καθώς τα άνοιξαν οι σχετικοί υπάλληλοι και ο ένας έμεινε στο ΤΕΙ χωρίς όμως να δοθεί ιδιαίτερη σημασία.

Οι υπάλληλοι του Διοικητηρίου όμως μετά τα χθεσινά περιστατικά στα διάφορα Ιδρύματα της χώρας μας, κάλεσαν την ασφάλεια να δει και τον φάκελο που ακόμα βρισκόταν στο ΤΕΙ. Η ασφάλεια σήμανε συναγερμό και αναμένεται η ΕΜΑΚ, για να παραλάβει τον φάκελο και να σταλθεί στο χημείο του κράτους για τα περαιτέρω όπως άλλωστε έπραξαν και τα άλλα ΤΕΙ και Πανεπιστήμια που δέχθηκαν ανάλογους φακέλους.

Οι φάκελοι αυτοί ταχυδρομήθηκαν από την Ινδία, με Ισλαμικό περιεχόμενο, σε τρία διαφορετικά γραφεία στο Διοικητήριο του ΤΕΙ Στερεάς. Αυτήν τη ώρα άντρες της ασφάλειας βρίσκονται στο ΤΕΙ μπροστά από το Διοικητήριο και περιμένουν την ΕΜΑΚ.