Χρόνος προετοιμασίας: 10’ |Χρόνος μαγειρέματος: 30-40’ | Μερίδες: 4

Υλικά

 3 κολοκυθάκια τριμμένα

 1 καρότο τριμμένο

 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

 3 φέτες μπέικον ή γαλοπούλας κομμένο σε κομμάτια

 6 αυγά ελαφρώς χτυπημένα

 1 ½ κούπες τριμμένο τυρί ρεγκάτο ή άλλο της αρεσκείας σας

 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

 αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Τρίβετε στον χοντρό τρίφτη τα κολοκυθάκια, τα αλατίζετε ελαφρά και περιμένετε λίγο να βγάλουν τα υγρά τους. Τα στύβετε καλά με τις παλάμες σας και τα βάζετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά. Βουτυρώνετε καλά μια φόρμα 16×26 εκ. και ρίχνετε μέσα το μείγμα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 30-40 λεπτά ή μέχρι να κοκκινήσει. Κόβετε σε μπαστουνάκια και σερβίρετε ζεστά αλλά και κρύα. Αν θέλετε πασπαλίζετε με λίγο τυρί τσένταρ την επιφάνεια για να πάρει ωραίο χρώμα και έξτρα γεύση.