Φωτιά στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Κρέντη, ξέσπασε αργά τη νύχτα Παρασκευής – ξημερώματα Σαββάτου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Με την άμεση αντίδραση και τη συμμετοχή όλων των κατοίκων του χωριού, του ιερέα, π. Ευάγγελου Φεγγούλη, καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου,  περιορίστηκε γρήγορα και τελικά έσβησε η φωτιά που προξένησε ζημιές σε ένα μόνο σημείο και δεν επεκτάθηκε και σε άλλους χώρους του Ναού.
Ο π. Ευάγγελος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει μεταξύ άλλων για τη φωτιά στον μεγάλο αυτό ναό της ενορίας του: «Δοξάζω την Παναγία και τους Αγίους μας, που έβαλαν το χέρι τους σταματώντας με ζωντανό θαύμα την φωτιά και ευχαριστώ από την καρδιά μου τους καλούς συνεργάτες μου, τους ευλογημένους ενορίτες μου και τα παιδιά μας για την συγκινητική συμμετοχή τους στην αποψινή μας δοκιμασία. Ευχαριστούμε την επικεφαλής και το Κλιμάκιο της Π.Υ. Καρπενησίου.
Από αύριο ξεκινάει ένας μεγάλος αγώνας αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν. Με την βοήθεια του Αγίου Νεκταρίου και όλων των Αγίων της Ενορίας μας και την συνδρομή όλων μας, θα τα καταφέρουμε».