Όπως κάνει γνωστό ο Δήμος Αγράφων, η ΧΑΛΚΟΡ ευαισθητοποιήθηκε και ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου για τη σίτιση παιδιών και εφήβων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Η ΧΑΛΚΟΡ, ο τομέας διέλασης χαλκού & κραμάτων της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ανέλαβε- σε συνεργασία με ανθρώπους του Δήμου, τη δωρεάν, καθημερινή σίτιση μαθητών από το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Αγράφων, το Δημοτικό Σχολείο Δάφνης Ευρυτανίας, το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές Τάξεις Ραπτόπουλου Ευρυτανίας.

Τα σχολικά γεύματα που προσφέρονται είναι ειδικά επιμελημένα ώστε να δίνουν στα παιδιά τα απαραίτητα για την ανάπτυξή τους θρεπτικά συστατικά.

Με την ενέργεια αυτή, τόσο ο Δήμος Αγράφων όσο και η ΧΑΛΚΟΡ, έχουν στόχο να συμβάλλουν στη στήριξη οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη, στη μείωση της επισιτιστικής ανασφάλειας ευάλωτων συνανθρώπων μας, ενώ παράλληλα προωθούν την υγιεινή διατροφή στα σχολεία.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας, Αννέτα Κοτρώνα δήλωσε: «Με συντονισμένες ενέργειες και στοχευμένα αιτήματα, αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε πιθανή συνεργασία έχοντας ως σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Με αυτό το σκεπτικό στεκόμαστε για ακόμη μια φορά αρωγοί, δίπλα στη μαθητιώσα νεολαία, η οποία αποτελεί το μέλλον του τόπου μας, φροντίζοντας για την παροχή σχολικών γευμάτων. Ευχαριστούμε τη ΧΑΛΚΟΡ και προσωπικά τον κ. Παναγιώτη Λώλο για την πολύτιμη συνεισφορά τους στους μαθητές του Δήμου Αγράφων, καθώς και τον κύριο Μαυραγανη για την καλή συνεργασία και τη γρήγορη διεκπεραίωση της διαδικασίας».