• Τετάρτη 16 Αυγούστου διοργανώνεται στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου και ώρα 22:00 συναυλία με τον Νίκο Απέργη.
  • Παρασκευή 18 Αυγούστου διοργανώνεται μουσική βραδιά στο Τ.Κ Αγίας Τριάδας και ώρα 21:00. Η εκδήλωση περιλαμβάνει δημοτικά τραγούδια με την ορχήστρα του Δημήτρη Αργυρίου.
  • Παρασκευή 18 Αυγούστου έως την Κυριακή 20 Αυγούστου διοργανώνεται αθλητική εκδήλωση “Basketball is life” 3on3 στο Ανοιχτό Γήπεδο του 1ου Γυμνασίου Καρπενησίου. Για 4η φορά διοργανώνεται στο Καρπενήσι μια σπουδαία εκδήλωση με στόχο την προβολή του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης αλλά και του τόπου μας ως κορυφαίο αθλητικό προορισμό.
  • Σάββατο 19 Αυγούστου διοργανώνεται η θεατρική παράσταση «Μαλλιά Κουβάρια» του Νικολάου Λάσκαρη και ώρα 21:00. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης παρουσιάζει μια ξεκαρδιστική κωμωδία του 19ου αιώνα, που αποπνέει όλη την ατμόσφαιρα της παλιάς αστικής Αθήνας.
  • Κυριακή 20 Αυγούστου διοργανώνεται εκδήλωση Μνήμης και Τιμής από την Τοπική Κοινότητα Μεγάλου Χωριού στα Λακκώματα Καλλιακούδας και ώρα 21:00 για τη μάχη της Καλλιακούδας.
  • Κυριακή 20 Αυγούστου διοργανώνεται μουσική εκδήλωση με τον Μπάμπη Τσέρτο στο Τ.Κ Προυσός και ώρα 21:00.

Μουσικές βραδιές διοργανώνονται και στα χωριά της Ευρυτανίας

Στις 16 Αυγούστου διοργανώνεται λαϊκή βραδιά στην Ανιάδα και μουσική βραδιά με τον Νίκο Σαπουντζάκη και DJ στην πλατεία Καστανοφύλλη στην Καστανιά. Στις 17 Αυγούστου διοργανώνεται δημοτική βραδιά στο Παπαρούσι και λαϊκή βραδιά στο Παλαιό Μικρό Χωριό. Στις 18 Αυγούστου διοργανώνεται δημοτική βραδιά στο Στένωμα και στις 19 Αυγούστου στα Αλέστια.