20 χρόνια στην καρδιά της Ενημέρωσης

Γιορτάζουμε μαζί σας την αρχαιότερη εφημερίδα της Ευρυτανίας

Ο Ευρυτανικός Παλμός σβήνει 20 κεράκια και δέχεται 1.000 ακριβώς ευχές!

Το σημερινό φύλλο του Παλμού μας είναι το χιλιοστό και η συγκίνηση είναι τεράστια για την πρώτη εφημερίδα της Ευρυτανίας που εδώ και 20 χρόνια εκδίδεται ανελλιπώς κάθε εβδομάδα.

20 χρόνια αδιάλειπτης ενημέρωσης για την ειδησιογραφία όλης της Ευρυτανίας, τα Άγραφα και το Καρπενήσι, που να δίνουν ουσιαστικό νόημα στον τίτλο ‘Ευρυτανικός’.

20 χρόνια ελευθεροτυπίας και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ.

20 χρόνια διαρκής εξέλιξη, καινοτόμες επιλογές, που έκαναν τον Ευρυτανικό Παλμό να είναι σήμερα πρωτοπόρος στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

20 χρόνια στήριξης και αγάπης από τους Ευρυτάνες όπου κι αν βρίσκονται.

Η αρχική ιδέα και υλοποίηση της έκδοσης μιας εβδομαδιαίας εφημερίδας στην Ευρυτανία ανήκει στον πατέρα Ευάγγελο Φεγγούλη, ο οποίος υπήρξε εμπνευστής κι εργάτης του Παλμού επί 10 περίπου χρόνια. Το πρώτο φύλλο του Ευρυτανικού Παλμού εκδόθηκε στις 10 Ιουλίου 2002 με νέα της επικαιρότητας, πολιτική και ποικίλη ύλη από ολόκληρη την Ευρυτανία.

100 φυλλα
200 φυλλα

Έπειτα από δέκα χρόνια πορείας ο Ευρυτανικός Παλμός αλλάζει χέρια και το 2012 περνά στην ιδιοκτησία του κ. Βασίλη Κολλημένου, ο οποίος διατηρεί το ύφος και τη θεματολογία της εφημερίδας, δίνοντας της όμως το δικό του προσωπικό στίγμα.

Η Νέα εποχή

Τον Αύγουστο του 2016, η πένα του Ευρυτανικού Παλμού έρχεται στα χέρια μας και μπαίνει σε μια νέα εποχή. Σε γυναικεία πια χέρια, μπαίνει δυναμικά στην ενημέρωση του τόπου, διευρύνει τον κύκλο εργασιών του, ταράζει τα στάσιμα νερά της πολιτικής σκηνής του τόπου, εισάγει πρωτότυπες ιδέες, επενδύει στην εξωστρέφεια, την αντικειμενικότητα και φέρνει την ισορροπία Καρπενησίου – Αγράφων που έλειπε από την ενημέρωση του τόπου.

Μέσα στα έξι αυτά χρόνια ο Παλμός μας αναπτύχθηκε, εξελίχθηκε, τόλμησε να αλλάξει αρκετές φορές, βραβεύτηκε αρχικά με το ασημένιο βραβείο κι έπειτα με δύο χρυσά ως η καλύτερη τοπική εφημερίδα σε ολόκληρη τη χώρα! Και αυτή είναι μόνο η αρχή μιας πορείας που πρώτα απ΄ όλα αξίζει και ανήκει στην Ευρυτανία και στους ανθρώπους της.

Γιορτάζουμε και ανταποδίδουμε την αγάπη σας με ένα μεγάλο δώρο

Από σήμερα και μέχρι όλο το φετινό καλοκαίρι Ο Ευρυτανικός Παλμός γιορτάζει αυτά τα 20 χρόνια με δώρα και εκδηλώσεις.

1.

Το μεγαλύτερο δώρο μας για να γιορτάσουμε τα 1.000 φύλλα κυκλοφορίας, είναι ένας φορητός υπολογιστής μάρκας LENOVO (laptop)που θα κερδίσει ένας τυχερός, παίρνοντας μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό. Το laptop θα κερδίσει με κλήρωση όποιος ή όποια στείλει κείμενο για το αγαπημένο άρθρο της εφημερίδας όλα αυτά τα 20 χρόνια κυκλοφορίας. Λεπτομέρειες για το διαγωνισμό θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Ευρυτανικού Παλμού και τα socialmedia.

Θα ακολουθήσουν δυο εκδηλώσεις σε Καρπενήσι και Άγραφα αφιερωμένες στην ελευθεροτυπία, αλλά και σε όλους εσάς τους αναγνώστες μας.

2 Τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα για την Ελεύθερη Δημοσιογραφία στο Καρπενήσι και

3 τον Αύγουστο μια μοναδική γιορτή, ένα πάρτι αφιερωμένο στους αναγνώστες μας, στην έδρα της εφημερίδας, το Λημέρι.