Δύο ακόμη νέες υποψηφιότητες προστίθεται στο ψηφοδέλτιο του Αλέξη Καρδαμπίκη, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα που θα ριχτεί στη μάχη των εκλογών τον Οκτώβρη.

Συγκεκριμένα η Μαρία Νικολάου και η Βάσια Μακρή είναι δύο πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό της παράταξής: “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ” και κατεβαίνουν ως υποψήφιες Δημοτικές Σύμβουλοι.

Στην ανάρτηση του ο κ. Καρδαμπίκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει για την κα Νικολάου τα εξής: «Η Μαρία Νικολάου γεννήθηκε στα Λεπιανά και είναι μόνιμη κάτοικος της Κάτω Ποταμιάς Γρανίτσας. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Είναι χειρίστρια Η/Υ και γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα. Από το 1986 εργάζεται στα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενώ από το 2020 έως σήμερα, εκτελεί χρέη Προϊσταμένης στο Ταχυδρομείο Γρανίτσας που εξυπηρετεί τα χωριά που αναπτύσσονται από τον ποταμό Αγραφιώτη μέχρι τον Αχελώο. Επέλεξε να συμπορευθεί μαζί μας έχοντας πείσμα, θέληση και διάθεση να αγωνισθεί για ένα πιο αισιόδοξο αύριο για τον τόπο της. Μαρία ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! Είμαστε σίγουροι πως είσαι έτοιμη να ακούσεις τις ανάγκες των συνδημοτών σου και να εργαστείς για την επίλυση των καθημερινών αλλά χρόνιων προβλημάτων!!».

Αναφορικά με την κα Μακρή, ο κ. Καρδαμπίκης αναφέρει τα εξής: «Σήμερα έχω τη χαρά και την τιμή να παρουσιάσω στον συνδυασμό: “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ” την ΒΑΣΙΑ ΜΑΚΡΗ. Μια νέα γυναίκα που άφησε τη ζωή στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, την πολύβουη Αθήνα όταν συνειδητοποίησε ότι η ζωή  εκεί, με τους εξαντλητικούς ρυθμούς της δεν της ταιριάζει και αναζήτησε την ηρεμία που  προσφέρει η ζωή στη φύση και στον καθαρό αέρα των Αγράφων. Έτσι, η Βάσια πήρε την κατάσταση στα χέρια της και επέστρεψε στο χωριό της στο Παλαιοχώρι στο Κάτω Ραπτόπουλο, γυρνώντας την πλάτη σε μια περίκλειστη καθημερινότητα χτισμένη μέσα σε ένα συγκεκριμένο ωράριο. Σήμερα η Βάσια αν και έχει σπουδάσει  Δημόσιο ΙΕΚ, Προσχολική Αγωγή για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες, είναι μια από τις λίγες γυναίκες μελισσοκόμους και απολαμβάνει τη ζωή κοντά στη φύση των Αγράφων που είναι γεμάτη αρώματα, γεύσεις, χρώματα και απλότητα, κάνοντας τη μελισσοκομία επάγγελμα ζωής. Φορά τη στολή του μελισσοκόμου και μαζί με άλλους μελισσοκόμους, φτιάχνει το πιο γευστικό μέλι της Ελλάδας ενώ είναι και από τα ιδρυτικά μέλη της πρώτης ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ  στα Άγραφα που προωθεί το μέλι με την ονομασία: “Η μέλισσα των Αγράφων”(…)ΒΑΣΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!»