3ήμερο καλωσόρισμα του καλοκαιριού για τους Συνταξιούχους Δημοσίου Ευρυτανίας

0
1734

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Υπαλλήλων Δημοσίου Ευρυτανίας είχε την ευκαιρία να υποδεχτεί το φετινό καλοκαίρι με ένα μοναδικό 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος και να κουβαλήσει πίσω λίγη από την θαλασσινή αύρα.

Τα μέλη του επισκέφτηκαν  το Ναύπλιο, το Τολό, την Επίδαυρο, τις Σπέτσες και το Κεφαλάρι του Άργους. Είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, το Μουσείο της Μπουμπουλίνας στις Σπέτσες, το κάστρο Παλαμίδι, το Μπούρτζι, το Μουσείο Κομπολογιού στο Ναύπλιο, αλλά και να κάνουν μια περιήγηση στα ιστορικά σημεία της πόλης του Ναυπλίου.

Φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν τοπικές γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, όπως τα περίφημα αμυγδαλωτά του Ναυπλίου και το υπέροχο δείπνο στο εστιατόριο, με Ευρυτανικές ρίζες ‘Χρήστος’ στο Ναύπλιο.

Τα μέλη του Συλλόγου και ο Πρόεδρος κ. Σεραφείμ Αλατάρης, δήλωσαν αποφασισμένοι να αντισταθούν με πνεύμα αισιοδοξία και την διοργάνωση άλλων εξορμήσεων, παρά το αρνητικό κλήμα που διαμορφώνεται εξαιτίας των νέων μειώσεων έως 18% στις συντάξεις τους και την περαιτέρω μείωση του αφορολογήτου, και θα διεκδικήσουν την επαναφορά των εισοδημάτων τους στα προ κρίσης επίπεδα.