Πως μπορεί ένα εγκαταλειμμένο σκυλάκι στο δάσος, να σωθεί από έναν λύκο; Όταν πρόκειται όχι για έναν απλό λύκο, αλλά τον σουπερήρωα Λύκο Αστέρη, γίνεται!

‘ Ένα μικρό κουτάβι, λοιπόν, μπλέκει σε περιπέτειες όταν εγκαταλείπεται στο δάσος απροστάτευτο! Για καλή του τύχη όμως εμφανίζεται ο σούπερ ήρωας λύκος Αστέρης και τότε όλα φαίνεται να αλλάζουν για τον μικρό μας φίλο. Η αγάπη, η αλληλεγγύη και η συμπόνια έρχονται και γεμίζουν τις καρδιές του Αστέρη και του νέου του φίλου και η περιπέτεια μόλις αρχίζει!’

Αυτή είναι η νέα ιστορία του Λύκου Αστέρη, του πρωταγωνιστή των παιδικών βιβλίων της Καρπενησιώτισας Ιωάννας Πεταρούδη και του νέου της βιβλίου για τους μικρούς φίλους της παιδικής λογοτεχνίας, με τίτλο ‘O σουπερήρωας Λύκος Αστέρης και το αδέσποτο σκυλάκι’. Το βιβλίο είναι η συνέχεια του πρώτου, με τίτλο ‘O σουπερήρωας Λύκος Αστέρης’ που κυκλοφόρησε πριν δυο χρόνια και όπως και το προηγούμενο είναι σε εικονογράφηση της Σίσυς Κυλερτζή. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΧΑΤΖΗΛΑΚΟΣ και διαθέτει κωδικό QR, με τον οποίο είναι διαθέσιμο και με αφήγηση.