Η πιο γνωστή ταξιδιωτική εκπομπή, ‘Εικόνες’ με τον Τάσο Δούση στο Open TV, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου έκαναν το πιο υπέροχο ταξίδι, στην πανέμορφη φθινοπωρινή Ευρυτανία, την ‘Ελβετία της Ελλάδας’. Αυτό ήταν το πρώτο από τα δυο μέρη, των επεισοδίων που είναι αφιερωμένα σε Καρπενήσι και Άγραφα.

Η επίσκεψη του γνωστού ταξιδιωτικού δημοσιογράφου στην Ευρυτανία ξεκίνησε από τα χωριά της Ποταμιάς, το ιστορικό χωριό των Κορυσχάδων και το πανέμορφο Μεγάλο Χωριό με το παραμυθένιο σκηνικό που προσφέρουν τα ξύλινα γεφυράκια στο χωριό. Ο Τάσος Δούσης περπάτησε στο ξύλινο μονοπάτι με τα γεφυράκια και απόλαυσε και μια μοναδική βόλτα με άλογα στον Καρπενησιώτη ποταμό. Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος εξερεύνησε τον ανέγγιχτο φυσικό θησαυρό του ‘Πάντα Βρέχει’ για να βιώσει την υπέροχη εμπειρία στους καταρράκτες που σχηματίζονται στο φαράγγι, αλλά και έφτασε στην κορυφή της Καλιακούδας. Το οδοιπορικό του πρώτου επεισοδίου ολοκληρώθηκε με δοκιμή τοπικών σπεσιαλιτέ, αλμυρών και γλυκών.

Στο δεύτερο επεισόδιο που θα προβληθεί προσεχώς η εκπομπή ξεκινάει από τα Άγραφα, με την επίσκεψη στο όμορφο πέτρινο γεφύρι της Βίνιανης και συνεχίζεται με την επίσκεψη στα όμορφα Φιδάκια, απ’ όπου ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του φτάνουν στην όμορφη λίμνη Κρεμαστών. Και το δεύτερο μέρος θα επιφυλάσσει στους τηλεθεατές μοναδικές εικόνες από την Ευρυτανία και εμπειρίες φιλοξενίας, όπως τις κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής ‘Εικόνες’.