Ορίστηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης

857
agrodiatrofiki

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ Συμεών, σε κλίμα συναινετικό και συνεργατικό πραγματοποιήθηκε η 1η Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Κατά την συνεδρίαση, και σύμφωνα με το αρ.10 του καταστατικού, στο 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκε :α)Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Αυγερινός Βασίλειος(Φωκίδα) β)Γραμματέας του Δ.Σ. Μαυροειδής Νικόλαος (Φθιώτιδα) και γ)Ταμίας Ζαχαρίας Νικόλαος (Βοιωτία).

Αποφασίστηκε παράλληλα σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και Πολιτισμού η διοργάνωση γαστρονομικού eventστα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης CyprusTourismEXPO19-21 Απριλίου.

Κατά την εισήγηση του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Σύμπραξης κ Γαλάνης Κωνσταντίνος ανέφερε: «Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε στην παγκόσμια αγορά τροφίμων & ποτών ένα “παράθυρο γνώσης” των αγροδιατροφικών προϊόντων που παράγει και προσφέρει ο ευλογημένος τόπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αλλά και να βοηθήσουμε να ανυψωθούν τα προϊόντα αυτά στο υψηλότερο “σκαλοπάτι” της διεθνούς γαστρονομίας, στη θέση που πραγματικά τους αξίζει. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στις επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου της Περιφέρειας όλα τα σύγχρονα προωθητικά εργαλεία, τους υποστηρικτικούς μηχανισμούς αλλά και την επιστημονική και επαγγελματική τεχνογνωσία που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις της παγκοσμιοποιημένης αγοράς. Αναγνωρίζοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την τεράστια διάθεση για προσφορά των μελών του Διοικητικού συμβουλίου ,στο επόμενο χρονικό διάστημα θα τους ανατεθούν αρμοδιότητες μέσα από τις οποίες στοχεύουμε  στην μεγιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας προς τα μέλη μας».