Σήμερα η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

598
perifereia iparnassos 1140x570

Η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα e:Presence.gov.gr (https://epresence.gov.gr), σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων «Λάμπρου Παπαδήμα» στη Λαμία για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

Ανάμεσα στα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν είναι ο Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Ευρυτανίας, με εισηγητή τον κ. Φάνη Σπανό, Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Επιπλέον, συζήτηση θα γίνει για την έγκριση της 1ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την έγκριση της έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έως το Δ’ τρίμηνο 2023, καθώς και την έγκριση ισολογισμού της 31ης Δεκεμβρίου 2019 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Τασιό, Αντιπεριφερειάρχη. ΠΕ Ευρυτανίας.