Συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας

94
perifereia stereas elladas

Η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα e:Presence.gov.gr (https://epresence.gov.gr), την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Λάμπρου Παπαδήμα» (Αινιάνων 6-8, Λαμία),

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο ορισμός Περιφερειακού Συμβούλου για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείο Καρπενησίου, με εισηγητή τον κ. Χρήστο – Δημήτριο Γεωργίου, Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, καθώς και η έγκριση πρακτικού επιτροπής του άρθρου 8β του Ν 2323/1995 σχετικά με τη χορήγηση αδειών σε πλωτά μέσα που κινούνται σε φυσικές και τεχνητές λίμνες για την άσκηση τουριστικών πλόων, με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Τασιό, Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ευρυτανίας.

Επιπλέον, ο καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων, Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας αποφοίτων ΕΠΑ.Λ, για απασχόληση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας) κατά την περίοδο 2024-2025, και η έγκριση – καθορισμός διαδικασίας για τη συμμετοχή των τέκνων του προσωπικού της Π. Ε.Ευρυτανίας Περιφέρειας – Στερεάς Ελλάδας σε Παιδικές Κατασκηνώσεις θερινής περιόδου έτους 2024, με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Τασιό, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων.