Την Παρασκευή η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων

1084
img 20220109 214929

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης η 2η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων.

Δεκαέξι (16) είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν τους συμβούλους και θα λάβουν σχετικές αποφάσεις. Αυτά αφορούν την ψήφιση ετήσιου τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αγράφων για το έτος 2024, την έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ».

Επίσης, την καταλληλότητα έκτασης ή μη για την εγκατάσταση ποιμνιοστασίου στη θέση «Λούτσα» οικισμού Δαφνούλας της Τ.Κ. Νέου Αργυρίου, ΔΕ Ασπροποτάμου του Δήμου Αγράφων, την καταλληλότητα έκτασης ή μη για κτηνοτροφική εγκατάσταση στη θέση «Λακούλα» της Τ.Κ. Σιβίστας, ΔΕ Απεραντίων του Δήμου Αγράφων, στη θέση «Καλύβια» της Τ.Κ. Σιβίστας, ΔΕ Απεραντίων του Δήμου Αγράφων και στη θέση «Στρωτή» της Τ.Κ. Βαλαώρας, ΔΕ Απεραντίων του Δήμου Αγράφων.

Επιπλέον, αποφάσεις θα λάβουν για τον ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Αγράφων στην Γενική Συνέλευση του «ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΜΝΕΣ», για τον ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Αγράφων στην Γενική Συνέλευση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «ΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ» με διακριτικό τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ ΠΙΝΔΟΣ», τον ορισμό εκπρόσωπων του Δήμου Αγράφων στην Γενική Συνέλευση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. και τον ορισμό εκπρόσωπων του Δήμου Αγράφων στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων. Επίσης εκπροσώπους θα ορίσουν για την συμμετοχή του Δήμου στο Διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Ευρυτανίας «ΑΛΚΥΟΝΗ», για συμμετοχή στις ετήσιες τακτικές ή Επαναληπτικές Συνελεύσεις της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε., αλλά και εκπροσώπους υπαλλήλους που θα έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς του Δήμου Αγράφων στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Ακόμη θα συζητήσουν για την εκλογή Εκπροσώπων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγράφων στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Στερεάς Ελλάδας, τις μεταβολές Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2024 – 2025 και την ανανέωση των όρων συνεργασίας του Δήμου Αγράφων και των Εποπτευόμενων Νομικών του Προσώπων με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.