Ξεκίνησε ή ανάπτυξε την επιχείρηση σου!

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά ένα 7ωρο σεμινάριο επιχειρηματικότητας για τον κλάδο των τροφίμων, της εστίασης και της μεταποίησης. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του οργανισμού MExoxo διαδικτυακά και θα έχει περιορισμένες θέσεις. Στόχος η έμπνευση, η ενδυνάμωση, η υποστήριξη και η πληροφόρηση γυναικών και ανδρών που θέλουν να ασχοληθούν με τους παραπάνω κλάδους, που είναι άνεργοι ή που ασχολούνται ήδη, αλλά θέλουν να κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα στην επιχείρησή τους.

 Στις 10πμ η κα Μελίνα Ταπραντζή θα κάνει το καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες, για να πάρει τη σκυτάλη η ιδρύτρια της MExoxo για την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων στην προσωπική ζωή και επαγγελματική τους καριέρα και ένα τέστ δεξιοτήτων. Στις 12μμ οι ιστορίες των ανθρώπων παίρνουν τον πρώτο ρόλο και μετά το διάλειμμα o κ. Σπύρος Τσουκαλάς και η κα Ταπραντζή για να μιλήσουν για την Βιομηχανία Τροφίμων. Η παρουσίαση κλείνει με κουβέντα και σημαντικές επισημάνσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε με την εταιρεία ‘Chiron, Έρευνα & Συμβουλευτική’ στο 6972058064.

MExoxo

Ο οργανισμός MExoxo ξεκίνησε από την Ελπίδα Κόκκοτα το 2013 και δύο χρόνια αργότερα ο οργανισμός δεσμεύτηκε επίσημα για την παγκόσμια πρωτοβουλία Clinton για την ενδυνάμωση 5.000 γυναικών έως το 2020. Η αποστολή εκπληρώθηκε σε 16 χώρες στα τέλη του 2019 και στην MExoxo ανατέθηκε από την Εθνική Ελληνική Αντιπροσωπεία για το Βραβείο της UNESCO για την Εκπαίδευση Γυναικών και Κοριτσιών 2020.

Wise Greece

Η Wise Greece του Ιδρύματος Μποδοσάκη, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί ως κοινωνική επιχείρηση, με τη διπλή αποστολή προώθησης ελληνικών προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και συγκέντρωσης χρημάτων για να αγοραστούν τρόφιμα, τα οποία στη συνέχεια δίδονται σε άτομα που έχουν ανάγκη.