Με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Ευρυτανίας συμπαραστέκεται στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και καλεί όλους για βοήθεια. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η ΕΛΜΕ Ευρυτανίας εκφράζει τη θλίψη και την οργή της για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας στις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν την πατρίδα μας. Εκφράζει, επίσης, τα θερμά της συλλυπητήρια και συμμετέχει στο πένθος των οικογενειών των θανόντων.

Πίσω έχουν μείνει πολλές πληγές ανοιχτές, για την επούλωση των οποίων θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να προσφέρουμε τη βοήθειά μας. Με δεδομένο ότι, όπως έχει ανακοινωθεί, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για τρόφιμα, το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας καλεί τα μέλη της ΕΛΜΕ, τους γονείς και τους μαθητές μας, που μπορούν, να συμμετέχουν σε αιμοδοσία, προκειμένου για την κάλυψη των αναγκών των τραυματιών.

Ο Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου διαθέτει Τράπεζα Αίματος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς». Μπορείτε να προσφέρετε αίμα στους σταθμούς αιμοδοσίας των νοσοκομείων της επικράτειας με αποδέκτη «Τράπεζα Αίματος Δήμου Ραφήνας Πικερμίου» και αναφερόμενο νοσοκομείο το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Τέλος ο  Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου έχει προβεί σε δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν και οικονομικά στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5186092291418
  • ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΒΙC/SWIFT: PIRBGRAA

Καλούμε τα μέλη μας να συνεισφέρουν και σε αυτή την προσπάθεια.