Τη διαδικτυακή βράβευση 1.105 αριστούχων για το εκπαιδευτικό έτος 2020 – 2021 πραγματοποίησε η Eurobank στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘ΜΠΡΟΣΤΑ για την παιδεία’, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στη συνεπή επιβράβευση της αριστείας εδώ και δεκαεννέα (19) χρόνια και την αναγνώριση του πρωτεύοντος ρόλου της Παιδείας στη συλλογική πρόοδο της χώρας.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε και φέτος διαδικτυακά, καθώς τα περιοριστικά μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση των καθιερωμένων τελετών βράβευσης σε όλη την Ελλάδα. Τα βραβεία εστάλησαν στους αριστούχους με QR CODE τα οποία μπορούσαν να σαρώσουν (scan) προκειμένου να τα δουν τρισδιάστατα, να φωτογραφηθούν με αυτά και να τα μοιραστούν με την οικογένεια και τους φίλους τους, μέσω των social media.

Το πρόγραμμα ‘ΜΠΡΟΣΤΑ για την παιδεία’ βραβεύει τον πρώτο ή την πρώτη σε βαθμολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις – με αριθμό μορίων από 18.000 και άνω- αριστούχο απόφοιτο, σε κάθε ένα από τα 1.780 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ. Στην Ευρυτανία δυο (2) αριστούχοι βραβεύτηκαν από την τράπεζα για την βαθμολογία που συγκέντρωσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.