Από το Ραπτόπουλο ο νέος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Φάνη Σπανού

2534

Έναν ακόμη Ευρυτάνα υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με το συνδυασμό του, ανακοίνωσε χθες ο Φάνης Σπανός. Αυτή τη φορά η υποψηφιότητα έρχεται από το Δήμο Αγράφων και μάλιστα από τα δυτικά του νομού, το Ραπτόπουλο Ευρυτανίας. Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Παπαδήμο, υπάλληλο του Δήμου Αγράφων.

Ο Γιώργος Παπαδήμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας. Αποφοίτησε από το Κατσάμπειο Λύκειο Προυσού. Σπούδασε στο τμήμα Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετιγκ.  Είναι υπάλληλος στο Δήμο Αγράφων, 55 ετών, παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Ο ίδιος αναφέρει για την υποψηφιότητά του:

«Είμαι υποψήφιος γιατί αποτελεί ιδιαίτερη  τιμή για εμένα η υποψηφιότητά μου ως περιφερειακός σύμβουλος Νομού Ευρυτανίας στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ποτέ δεν έκρυψα την κομματική μου ταυτότητα, αλλά έχω την πεποίθηση  πως  οι ευρύτερες συναινέσεις  κυρίως στην πολιτική, πρέπει  να είναι το ζητούμενο. Θα επιδιώξω με όλες μου τις δυνάμεις, για την  προώθηση κι επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι  συμπολίτες μου αλλά κυρίως στην διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών, που θα επιτρέψουν στους νέους να παραμείνουν στα χωριά τους. Πάνω από όλα όμως με διάθεση προσφοράς και ανιδιοτέλεια, όπως κάνω πάντα στην ζωή μου».