Έγκριση έλαβε από την Οικονομική Επιτροπή η μελέτη για την κατασκευή του γηπέδου Φραγκίστας προϋπολογισμού 429.164,00 ευρώ με το ΦΠΑ παρά τις αρνητικές ψήφους του Κίτσιου Γεώργιου και του Μάκκα Απόστολου, προτείνοντας να γίνει εφαρμογή της μελέτης που είχε κατατεθεί και εγκριθεί κατά την υποβολή της πρότασης. Η μελέτη περιλαμβάνει:

1. Κατασκευή κτιρίου αποδυτηρίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού συνολικών εξωτερικών διαστάσεων 11,00*6,20 μ. Περιλαμβάνει δύο χώρους αποδυτηρίων για αθλητές, χώρο για προπονητή με τα αντίστοιχα ντους-W.C. και ένα χώρο ιατρείου.

2. Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα για το γήπεδο ποδοσφαίρου σύμφωνα με τους όρους και τις προδιαγραφές του σχετικού άρθρου της μελέτης.

3. Διάστρωση ασφαλτικού τάπητα στο υπάρχον γήπεδο μπάσκετ και διάστρωση έγχρωμου ελαστοσυνθετικού τάπητα πάχους 1,6-2,00 χιλ. και προμήθεια και τοποθέτηση δύο μπασκετών. Επίσης θα κατασκευασθεί περίφραξη από γαλβανισμένους σιδηροσωλήνες και συρματόπλεγμα με επικάλυψη PVC ύψους 3,00 μ.

4. Κατασκευή γηπέδου 5*5 με την κατάλληλη περίφραξη από γαλβανισμένους σιδηροσωλήνες και συρματόπλεγμα με επικάλυψη PVC ύψους 4,00 μ.

5. Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου με την κατασκευή πάρκινγκ με ασφαλτοτάπητα.