Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός…

Ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο περιφερειακό συμβούλιο της Στερεάς Ελλάδας. Η θερμοκρασία ανέβηκε και το κλίμα οξύνθηκε όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές της Εύβοιας. Συ αυτό το σημείο ο Απόστολος Γκλέτσος πήρε το λόγο και ζήτησε διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. «Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…» ανέφερε– σε ήρεμο τόνο αρχικά- ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, απάντησε στις δηλώσεις του με τον Απόστολο Γκλέτσο να περνά ξανά στην επίθεση. «Άσε τις εισηγήσεις περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα».

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Ηλίας Σανίδας προέτρεψε τον Απόστολο Γκλέτσο να αφήσει τον περιφερειάρχη να ολοκληρώσει τις τοποθετήσεις του και τότε ακολούθησε η έκρηξη.

«Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…».

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός είπε τα εξής απαντώντας στον κ.Σπανό στα περί απειλών που έθιξε ο τελευταίος: «Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός…».

Δείτε το βίντεο:

Οργή Γκλέτσου  στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Με πληροφορίες από lamianow.gr