Το ζευγάρι θα κινηθεί νομικά – Συγκλονίζουν οι περιγραφές για όσα βίωσαν

Μια έγκυος και ο σύζυγός της οι οποίοι εγκλωβίστηκαν για ώρες στην Αττική Οδό, με τη γυναίκα να γεννάει πρόωρα, αφού έσπασαν τα νερά μέσα στο αυτοκίνητο, περιγράφουν τον εφιάλτη που έζησαν μέχρι να καταφέρουν να φτάσουν στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι, μάλιστα, θα κινηθεί νομικά επισημαίνοντας ότι κινδύνευσε η ζωή της γυναίκας και του μωρού.

«Είχα μικροενοχλήσεις και μου είπε η γιατρός να πάω στο μαιευτήριο. Με όλα αυτά που έγιναν μου έσπασαν τα νερά. Έφερα στον κόσμο ένα μωρό πρόωρα με καισαρική τομή και ολική νάρκωση. Μου έσπασαν τα νερά μέσα στο αμάξι. Έχω στην αγκαλιά ένα μωρό 35 εβδομαδων, ήμουν στο 8ο μήνα, κινδύνευσε η ζωή και η δικιά μου και του παιδιού μου. Δε θέλω καμία συγνώμη» λέει η μητέρα εμφανώς ταραγμένη στην εκπομπή TLive του Alpha.

«Με απεγκλώβισαν νύχτα οι αστυνομικοί. Ήμουν τοσο ταραγμένη, τόσο χάλια. Όταν έφτασα τελικά στο νοσοκομείο έγινε ένας χαμός. Αν δεν είχα φτάσει, δεν ξέρω τι θα γινόταν ούτε για εμένα ούτε για το μωρό» συμπληρώνει.

«Σκέφτηκα ακόμα και να την πάρω αγκαλιά να πεθάνουμε όλοι μαζί»

«Όπως βγήκαμε στην Αττική Οδό, δεν το περίμενα εγώ αυτό το πράγμα. Με το που μπαίνω μέσα, αυτό το απόλυτο χάος που έβλεπα μπροστά μου και τον απόλυτο τρόμο, έλεγα δεν μπορώ να το ζω αυτό! Λέω στην γυναίκα μου, μην αγχώνεσαι, θα πάνε όλα καλά και προχωράμε. Ένα χιλιόμετρο μετά τα πρώτα διόδια, ακινητοποιηθήκαμε.
Όλο μαζεύονταν αυτοκίνητα. Προσπαθούσα να καλέσω την Άμεση Δράση και έπεφτε η γραμμή. Όταν κατάφερα να πιάσω γραμμή, τους εξήγησα ότι είναι έγκυος η σύζυγός του. Αυτό το πράγμα που ζούσαμε πάνω από 2,5 ώρες εγκλωβισμένοι. Δε μπορούσα ούτε στην πρώτη έξοδο να βγω» περιγράφει από την πλευρά του ο σύζυγος.

«Τους έλεγα δείξτε έλεος» λέει ο πατέρας του μωρού. «Ήρθε η αστυνομία όταν πια παίζαμε με τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα. Ήρθαν από παραδρόμους, από τη Λαυρίου. Με τα χέρια καθαρίζαμε τα χιόνια, για να περάσει το περιπολικό».

«Ήμασταν στον απόλυτο εφιάλτη. Αφήστε με εμένα να κοιμηθώ να πεθάνω στο χιόνι και πάρτε μόνο την σύζυγο. Σκέφτηκα ακόμα και να την πάρω αγκαλιά να πεθάνουμε όλοι μαζί. Δεν ξέρω ποιος φταίει. Δε μπορούσα να βρω κάποιον να πω κάτι».

«Έχω ένα πρόωρο στην αγκαλιά μου και κλαίω κάθε μέρα»

«Το μωρό ήταν τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο, είχε δύο περιτυλίξεις. Αυτό το καθυστέρησε, αλλιώς θα είχα γεννήσει μέσα στο αμάξι. Είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτή τη στιγμή έχω ένα πρόωρο στην αγκαλιά μου και κλαίω κάθε μέρα» λέει η γυναίκα και συμπληρώνει «σώθηκε η μπέμπα μου. Είναι καλά αλλά επειδή είναι πρόωρη και δε μπορώ να την πάρω στο σπίτι μου. Θα φύγω χωρίς μωρό από το μαιευτήριο»

πηγή: newsbeast.gr