Με τον κίνδυνο του κορωνοϊού να είναι ακόμη υπαρκτός, φέτος τα Νηπιαγωγεία όλης της χώρας αποφάσισαν οι εγγραφές των νηπίων να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά. Οι γονείς θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση για το Νηπιαγωγείο που ανήκουν βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους, σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://proti-eggrafi.services.gov.grΥπενθυμίζουμεότι για τη σχολική χρονιά εγγράφονται ηλεκτρονικά μαθητές /τριες που έχουν γεννηθεί το 2016. Οι μαθητές /τριες που πρόκειται να φοιτήσουν για δεύτερη χρονιά στο Νηπιαγωγείο εγγράφονται αυτεπάγγελτα.

Τι θα ισχύσει για τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Αγράφων

Για τις εγγραφές των μαθητών /τριών στο Νηπιαγωγείο της Γρανίτσας, οι γονείς θα υποβάλλουν την αίτηση ηλεκτρονικά στο Νηπιαγωγείο Ραπτόπουλου. Όσον αφορά τα Νηπιαγωγεία Κρέντης και Δυτ. Φραγκίστας οι γονείς θα υποβάλλουν την αίτηση ηλεκτρονικά στο Νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας. Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών αυτών, θα υποβάλλουν αίτημα μετεγγραφής, ώστε τα παιδιά να φοιτήσουν στο Νηπιαγωγείο, όπου ανήκουν βάσει διεύθυνσης κατοικίας.