Η απάντηση Λερογιάννη για το Αθλητικό Κέντρο

1325

Μετά τις αντιδράσεις για το θέμα του Αθλητικού Κέντρου ο συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου κ. Δημήτρη Λερογιάννη, απαντά σε όσους τους κατηγορούν για γκρίζα διαφήμιση και αναφέρει τα εξής:

«Με βάση την συζήτηση , που ανακίνησε η προβολή βίντεο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου, από τον συνδυασμό μας, επιθυμούμε να τονίσουμε τα εξής:

  1. Με το συγκεκριμένο βίντεο ΔΕΝ θίγονται οι εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεΐ, παρά ΜΟΝΟΝ οι κτιριακές εγκαταστάσεις του διοικητηρίου και ο χώρος προπόνησης των αθλητών στίβου!
  2. Θεωρούμε και είναι «τοίς πάσι γνωστόν» ότι μία αθλητική ομάδα επαγγελματικού επιπέδου ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ, από βίντεο δημοτικού συνδυασμού. Αντίθετα!! Προκειμένου να καταλήξει σε ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ γίνεται-πολύ χρόνο πριν- ενδελεχής έλεγχος των εγκαταστάσεων από ειδικό προπονητικό team!! Οπότε!! Το βασικό τουριστικό προϊόν στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ!!
  3. Η παρέμβασή μας και η κύρια κριτική μας έγκειται στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΕΙΣ οι προσπάθειες συντήρησης, ώστε το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ να μην φτάσει στην εικόνα, που εμφανίζεται στο βίντεο!! ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ότι με την άποψη του συνδυασμού μας συμφωνούν και οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ του Αθλητικού Κέντρου!!»