Αγώνας Ζωής και Σύλλογος Γυναικών στο καλωσόρισμα

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 ο Σύλλογος Εθελοντών κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών ν. Ευρυτανίας ‘Αγώνας  Ζωής’, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας είχαν την τιμή και την χαρά να συναντήσουν τους μικρούς μαχητές του Συλλόγου ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄ που επισκέφτηκαν για μονοήμερη εκδρομή το Καρπενήσι, μαζί με τους γονείς τους, υπεύθυνους και εθελοντές του Συλλόγου. Το πρόγραμμα τους περιλάμβανε επίσκεψη στο μοναστήρι του Προυσού, γεύμα στην ταβέρνα ΄΄Μεσοστράτι΄΄ και αναψυκτικό στο Saloon που προσέφερε δωρεάν ο κ. Κοντοπάνος.

‘Ευχαριστούμε θερμά την κάθε επιχείρηση που συνέβαλε με τον δικό της τρόπο. Ο ενθουσιασμός και η χαρά που αντικρύσαμε στα μικρά αυτά προσωπάκια μας γέμισαν δύναμη και κουράγιο. Συνομιλώντας με τους υπευθύνους του συλλόγου ανταλλάξαμε ιδέες και δεσμευτήκαμε σε μια στενή συνεργασία για το καλό των μικρών μας φίλων για τους οποίους η ευαισθησία μας είναι γνωστή και δεδομένη. όταν είσαι κοντά σε αυτά τα παιδιά συνειδητοποιείς ότι η ζωή είναι ένας αγώνας που αξίζει να τον κερδίσεις!’’, ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Αγώνα Ζωής κ. Ανθή Μουλιανίτη – Κοντοκώστα.

Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας προσέφερε δωράκια στα παιδιά της ‘ΕΛΠΙΔΑΣ’ και η εθελόντρια ζωγράφος κ. Φωτεινή Δεδούση έκανε face painting στα παιδιά. ‘Τα παιδιά της ‘ΕΛΠΙΔΑΣ’ φώτισαν τη μέρα μας! Είναι η ελπίδα μας!’’, είπε για τη συνάντηση με τα μικρά παιδιά η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιουλία Πετροπούλου.