Νέα και νέε,

Μέσα σε αυτό το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που ζούμε και μεγαλώνουμε, δολοφονούνται κάθε μέρα το μέλλον, τα όνειρα, ακόμα και η ίδια μας η ζωή για τα κέρδη των λίγων. Το μόνο που έχει να μας προσφέρει είναι «ζωή με κουπόνια και θάνατο με εισιτήρια». Το βλέπουμε παντού: Στα σχολεία μας με αίθουσες- κλουβιά χωρίς αντισεισμική θωράκιση, στα χωριά και τα δάση μας που καίγονται και στις πόλεις μας που πλημμυρίζουν. Το ίδιο, όταν μετράμε σε ευρώ τα δικαιώματά μας στην παιδεία, στην υγεία, στην πρόσβαση σε ελεύθερους χώρους, στον αθλητισμό και την ψυχαγωγία.

“Σε μια xώρα που μπορούμε να ζούμε θαυμάσια, ζούμε από θαύμα”

Σήμερα μπορούμε να ζήσουμε πολύ καλύτερα. Η επιστήμη και η τεχνολογία του 21ου αιώνα, όχι απλά θα μπορούσαν να αποτρέψουν τέτοια δυστυχήματα, αλλά μπορούν να μας εξασφαλίσουν ασφαλείς και σύγχρονες μεταφορές, συνολικά καλύτερη ζωή.

Κάνουμε αυτό που φοβίζει το σύστημα!

Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, δυναμώνουμε τον συλλογικό αγώνα, τη διεκδίκηση, την αλληλεγγύη ΠΑΝΤΟΥ!

Δυναμώνουμε την ΚΝΕ και το ΚΚΕ!

Όπως μιλήσαμε στον δρόμο, “μιλάμε” και στην κάλπη με την ψήφο μας, όσοι από εμάς στη Β’ και Γ’ Λυκείου ψηφίζουμε για πρώτη φορά.

Το “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ” που φωνάξαμε να βρει στην κάλπη το δικό του ψηφοδέλτιο. Το ψηφοδέλτιο της αλήθειας, του αγώνα, της ανυπακοής. Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ!

Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό Κόμμα που είναι ελεύθερο από συμφέροντα των λίγων, γι’ αυτό και λέει την αλήθεια στον λαό, δίνει όλες του τις δυνάμεις σε κάθε αγώνα για να κατακτάμε τα δικαιώματά μας, το δίκιο μας. “Παρών” και μπροστά σε ό,τι συγκλονιστικό και μεγάλο έχουμε κάνει και έχουμε κατακτήσει όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια, σε συνθήκες πανδημίας, ιμπεριαλιστικών πολέμων, ακρίβειας και σαπίλας.

Ψήφος στο ΚΚΕ, κόντρα σε αυτό το άδικο σύστημα, τις κυβερνήσεις και όλα τα κόμματα που το υπερασπίζονται, για να γίνουν πράξη όλα όσα αυτοί φοβούνται και εμείς ελπίζουμε και ονειρευόμαστε.

Δεν είναι λύση η αποχή.

 Ίσα-ίσα, το σύστημα θέλει να απέχει η Νεολαία για να κάνουν κουμάντο οι ίδιοι κι ίδιοι.

Δεν είναι λύση η ψήφος στα «μικρά κόμματα». 

Τα τελευταία χρόνια φτιάχτηκαν πολλά κόμματα που χρησιμοποιήθηκαν για λίγο από το σύστημα, έπαιξαν βρώμικο ρόλο και μετά, όταν δεν τους χρειάζονταν άλλο, εξαφανίστηκαν. Τέτοια κόμματα ήταν το ΛΑΟΣ, οι ΑΝΕΛ, το ΠΟΤΑΜΙ, η ΔΗΜΑΡ και τόσα άλλα. Παρομοίως, χρησιμοποιούν τα φασιστικά κόμματα σαν μαντρόσκυλα που άλλοτε τα ξαμολάνε και άλλοτε τα μαζεύουν.

Γι΄αυτό μην πέφτεις στις παγίδες τους. Το ΚΚΕ το γνώρισες στους αγώνες. Δεν υπήρξε αγώνας που οι κομμουνιστές δεν ήταν στην πρώτη γραμμή. 

Όπως μοιραζόμαστε κοινούς αγώνες και όνειρα, όπως μαζί αγωνιζόμαστε, έτσι μαζί να στηρίξουμε αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Την Κυριακή, στις 21 Μάη η πρώτη σου ψήφος να είναι κόκκινη!

Ψηφίζουμε – στηρίζουμε ΚΚΕ.