Στην απόλυση των 19 εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας σχεδιάζει να προχωρήσει το προσεχές διάστημα η διοίκηση του νοσοκομείου Κομοτηνής.

Τα καθήκοντά τους αναμένεται να αναλάβει εργολάβος. Πρόκειται για εργαζόμενες που την περίοδο της πανδημίας δούλευαν με ελάχιστα ρεπό, ενώ κάποιες εξ’ αυτών βρίσκονται στο νοσοκομείο έως και 22 χρόνια.

https://player.glomex.com/integration/1.907.0/iframe-player.html?integrationId=4059a11ikn66gu05&playlistId=v-cq6xps0rezcx&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.topontiki.gr%2F2023%2F02%2F01%2Fkomotini-charti-apolisis-se-19-katharistries-apo-to-nosokomio-doulevoume-mechri-ke-22-chronia-video%2F

«Είμαστε πολλά χρόνια στο νοσοκομείο, οι περισσότερες δουλεύουμε μέχρι και 22 χρόνια. Στην αρχή μπήκαμε στο νοσοκομείο με εργολάβο και μετά προσληφθήκαμε μέσω ΑΣΕΠ με δίχρονη σύμβαση και από εκεί και πέρα παραμείναμε με τρίμηνες παρατάσεις», είπε μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (1/2) στο Mega η κυρία Αλεξάνδρα.

«Την περίοδο του κορωνοϊού δουλεύαμε χωρίς άδειες, είχαμε να πάρουμε δύο χρόνια άδειες και ρεπό. Μετά μπήκε ο εργολάβος, ωστόσο μέχρι και σήμερα εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το νοσοκομείο ότι εμείς σταματάμε», τόνισε μεταξύ άλλων.

topontiki.gr