Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του π. Κωνσταντίνου Λιάπη, εφημέριο της Αγίας Παρασκευής Καρπενησίου, με τίτλο “Επιλέγοντας την ιερωσύνη σήμερα” από τις εκδόσεις Ακρίτας και με δαπάνη της Ιεράς Μονής Προυσού. Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο απὸ έναν ιερέα και απευθύνεται προς τους συλλειτουργοὺς του ιερείς, προς τους υποψήφιους κληρικούς, αλλὰ και προς κάθε χριστιανό. Το βιβλίο αυτό δεν είναι θεολογική διατριβή, αλλά είναι γραμμένο με αγάπη, εκτίμηση και θαυμασμό για τους ιερείς. Το βιβλίο εκδόθηκε σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου και προλογείται από τον Σεβασμιωτάτο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου.

Ο πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Λιάπης γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στο Καρπενήσι όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Το 1999 μπήκε στην Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 2004 και από τον Ιούνιο του 2011 είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης με βαθμό άριστα στον Ερμηνευτικό Τομέα της Καινής Διαθήκης. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Ερμηνευτικού Τομέα της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ κι από το 2004 μέχρι και σήμερα είναι καθηγητής βυζαντινής μουσικής στη Σχολή της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου. Από το 2016 είναι υπεύθυνος του γραφείου Νεότητος, καθώς και εκπρόσωπος τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου.

Όσοι επιθυμούν να το προμηθευτούν μπορούν να το βρουν είτε στην έκθεση της Ιεράς Μονής Προυσού, είτε διαδικτυακά από τις εκδόσεις Πορφύρα-Ακρίτας.