Με μια ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Καρπενησίου «Αλλαγή Πορείας» έκανε γνωστή την αλλαγή του επικεφαλής της. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες επικεφαλής ήταν ο Δημήτρης Λερογιάννης, ενώ νέος επικεφαλής ορίστηκε ο Χρήστος Κακαβάς.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αγαπητοί συνδημότες, σας ενημερώνουμε ότι ο συνδυασμός Αλλαγή Πορείας θα συνεχίσει ως έχει μέχρι τις αυτό-διοικητικές εκλογές του 2023. Επιθυμούμε να υπηρετήσουμε τον τόπο με την αφοσίωση με την οποία τον υπηρετήσαμε έως σήμερα με σκοπό πάντα την ευημερία, την ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας του τόπου και των ανθρώπων του.

Στις επόμενες αυτό-διοικητικές εκλογές και μετά από απόφαση της δημοτικής μας ομάδας επικεφαλής του συνδυασμού θα είναι ο Χρήστος Κακαβάς. Στην ομάδα μας, η οποία θα διατηρήσει τα ανεξάρτητα και υπερκομματικά χαρακτηριστικά της, θα υπάρχουν άνθρωποι που ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το όραμα για την ανάδειξη και αναζωογόνηση του Δήμου μας πραγματικότητα. Λειτουργώντας με αξιοκρατία, διαφάνεια και με προσήλωση στις αξίες της συνεργασίας και της συνέπειας στην εντολή των πολιτών μπορούμε να τα καταφέρουμε».