Με τον Μητροπολίτη Καρπενησίου συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης

1899

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιο, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019.
Κατά τη συνάντηση που είχε με τον μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιο, ο κ. Καρδαμπίκης, τονίσθηκε η αναγκαιότητα καλής συνεργασίας και συμπόρευσης σε μια σειρά ζητημάτων τοπικής αυτοδιοίκησης και Εκκλησίας. Κατά τη συζήτηση, μεταξύ των άλλων τονίστηκε ότι η πληθώρα και η διασπορά μνημείων θρησκευτικού ενδιαφέροντος, είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της Ευρυτανίας που επιβάλλει την καλή συνεργασία για τη συντήρησή τους, την ανάδειξή τους και την εξέταση καθιέρωσης θεματικών θρησκευτικών διαδρομών, όπως γίνεται σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Βασική προϋπόθεση για να γίνουν όλα αυτά, είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου εντός της Ευρυτανίας και σύνδεσης με τους άλλους Νομούς.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος στην επίσκεψή του αυτή στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, συνοδευόταν από τα στελέχη του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης των Αγράφων» κ. Γρηγόρη Παπαθανάση Δημοτικό Σύμβουλο και Βαγγέλη Μάκα.