Θετικά τα μηνύματα για τις επιχειρήσεις του Καρπενησίου με την όλο και μεγαλύτερη αναβάθμιση των παροχών και των υπηρεσιών τους, με την επένδυση σε καινοτόμες ιδέες και την επιβράβευσή τους από ειδικούς και καταναλωτές. Η έναρξη λειτουργίας του πρωτοποριακού ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ’52 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ’ και οι δυο διακρίσεις που απέσπασαν άλλες δυο επιχειρήσεις στο χώρο των τροφίμων κα της εστίασης, αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής, αλλά και την ίδια την πόλη του Καρπενησίου. 

Εγκαίνια για το ‘ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ 52 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ’ 

Με ενθουσιασμό, πλήθος κόσμου αγκάλιασε την πρωτοποριακή ιδέα της οικογένεια του 3ης γενιάς κρεοπώλη Ευάγγελου Μαυραγάνη και παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος του, το απόγευμα του Σάββατο 5 Οκτωβρίου. Φίλοι και οι εδώ και δεκαετίες πελάτες του γνωστού επιχειρηματία, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και έδωσαν τις θερμές ευχές τους στη νέα επιχείρηση. Το ‘ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ 52 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ’ έχει σχεδιαστεί με καινοτόμο τρόπο, συνδυάζοντας ένα υπερσύγχρονο και μοντέρνο χώρο πώλησης νωπού κρέατος, με ένα φιλόξενο καφέ και όλα αυτά με υψηλές παροχές εξυπηρέτησης πελατών. Σε 180 τ.μ. στο πανέμορφο πέτρινο κτήριο μέσα στην υπέροχη κοιλάδα της Ποταμιάς, οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν φυσικά τα μοναδικά, ντόπια κρέατα, τα ονομαστά λουκάνικα και τις γευστικότατες παρασκευές σε μπιφτέκια, κεμπάπ, σνίτσελ, τηγανιές, που αποτελούν νέες προτάσεις εκλεκτής γαστρονομίας του κρεοπωλείου.  Στο κατάστημα επίσης μπορεί κανείς να προμηθευτεί εκτός από εκλεκτές ποικιλίες ντόπιου κρέατος, τοπικά προϊόντα και τα μοναδικά κρέατα ωρίμανσης που βρίσκονται στην κορυφή της επιλογής όσων αγαπούν το κρέας. Με πλούσιο φαγητό και ποτό οι οικοδεσπότες έδωσαν το καθημερινό ραντεβού τους (το κατάστημα θα μένει κλειστό μόνο κάθε Τρίτη) στο ‘ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ 52 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ’, δίνοντας την υπόσχεση όχι μόνο να διατηρήσουν την οικογενειακή παράδοση, αλλά και να πάνε την κρεατοφαγία ένα βήμα παραπάνω. 

Χρυσό το Ευρυτανικό τσαλαφούτι

GoldAwardγια τα Γαλακτοκομικά Κουτρομάνος

Το χρυσό βραβείο αυθεντικής γεύσης και ποιότητας κέρδισε ανάμεσα σε άλλαγαλακτοκομικά προϊόντα τοτσαλαφούτιτου παραδοσιακού τυροκομείου‘ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ’, δίνοντάς του το εισιτήριο να ταξιδέψει την ελληνική γεύση έξωαπό τα σύνορα της χώρας. Η επιχείρηση Κουτρομάνος Γαλακτοκομικά από το 1981σε μία από τις πιο προνομιακή περιοχές φυσικού πλούτου στην Ελλάδα, τηνΕυρυτανίας και το ορεινό Καρπενήσι, το οποίο χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιοαγνά περιβάλλον στον κόσμο, παράγει εκλεκτά και αγνά παραδοσιακά προϊόντα.

Η χρυσή διάκριση

ΤοAuthenticTasteofGreeceδημιουργήθηκε από τοGreek Taste Beyond Borders®GTBB μετά από έρευνα, με σκοπό την άρτια εικόνα προς τα έξω των ποιοτικώνεκπροσώπων της ελληνικής γεύσης. Σχεδιάστηκε για τους παραγωγούς τηςελληνικής αγοράς,τους κατασκευαστές καταναλωτικών προϊόντων πουχρησιμοποιούν ελληνικές πρώτες ύλες, για τα ξενοδοχείαπου προσφέρουνελληνικές γεύσεις και ασπάζονται την αξία της ελληνικής φιλοξενίας σαν ιδεολογία,ταεστιατόρια που βασίζονται στην ελληνική κουζίνα & τις αυθεντικές γεύσεις τουτόπου μας, καθώς και για τακαταστήματα delicatessen σε κάθε σημείο τουπλανήτη. Η επιτροπή απόδοσης του βραβείου είναι υψηλά καταρτισμένη καιαποτελείται από διακεκριμένους Έλληνες chefμε παγκόσμια δράση και από ταεπίτιμα μέλη του GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB “board ofassessors” πουδραστηριοποιούνται σε διάφορα μέρη του κόσμου, εκτός της Ελληνικήςεπικράτειας.Όσοι διακρίθηκαν με το βραβείοAuthentic Taste of Greeceαποτελούντου κορυφαίου πρεσβευτές γαστρονομία της Ελλάδαςκαι εκπροσώπους τηςστοεπόμενο παγκόσμιο συνέδριοελληνικής γαστρονομίας που πρόκειται ναδιοργανώσειμέσα στο 2020.

2η θέση στην καρδία των πελατών για το καφέ- μεζεδοπωλείο ‘ΜΥΛΟΣ’

Μια διάκριση όχι από επιτροπές αλλά από τους ίδιους τους πελάτες έλαβε το καφέ – μεζεδοπωλείο ‘ΜΥΛΟΣ’, λαμβάνοντας τη δεύτερη θέση από τις κριτικές των πελατών με βάση τις κριτικές σε F/B -TripAdvisor και Google στο Καρπενήσι. Ο ιδιοκτήτης του κ. Παπαζαχαρίας έλαβε και το σχετικό πιστοποιητικό από του ‘ΑΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ’ για το 2019, με αξιολογήσεις 9,6/10.  

Page up
Page down
Print