Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε Καρπενήσι & Λαμία

3813

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, στο Ξενοδοχείο ‘AVARIS’ στο Καρπενήσι, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ευρυτανίας, θα κόψει την πίτα της, με επίτιμο καλεσμένο τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 07.00 μμ ο Φάνης Σπανός θα βρεθεί στη Λαμία διότι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση των πέντε Νομαρχιακών Επιτροπών ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτίας-Εύβοιας –Ευρυτανίας –Φθιώτιδας –Φωκίδας ) στην αίθουσα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΡΟΥΜΕΛΗΣ Υψηλάντη 17 Λαμία . Ομιλητής θα είναι ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός με θέμα «Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την Επόμενη μέρα». Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσημα υποψήφια η Κατερίνα Καλαντζή

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το κόμμα του Φάνη Σπανού βάζει υποψηφιότητα για την Ευρυτανία, η Κατερίνα Καλατζή, με τον συνδυασμό “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας”.

Η Κατερίνα Καλαντζή γεννήθηκε στη Λαμία το 1964 & κατάγεται από το Καρπενήσι όπου ζει μόνιμα με την οικογένειά της. Είναι παντρεμένη με το Γιώργο Γεωργακόπουλο, επιχειρηματία και έχουν μια κόρη, την Ειρήνη. Ο γιος τους ο Γιάννης έφυγε πρόσφατα απ’ αυτή τη ζωή. Σπούδασε στο Τ.Ε.Ι. Δασοπονίας και είναι Δημόσιος Υπάλληλος με οργανική θέση στο Δασαρχείο Καρπενησίου. Από το 2015 μέχρι και σήμερα είναι αποσπασμένη Υπάλληλος στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας. Διετέλεσε  Νομαρχιακή Σύμβουλος Ευρυτανίας (2002-2006), Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Καρπενησίου (2006-2010) και το 2014 εκλέχτηκε πρώτη Περιφερειακή Σύμβουλος Ευρυτανίας με Περιφερειάρχη τον Κώστα Μπακογιάννη. Είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πολιτεύτηκε στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου  και  Σεπτεμβρίου του 2015. Από τον Δεκέμβριο του 2018 είναι εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Για την υποψηφιότητά της δηλώνει: «Πιστή στις αρχές και αξίες που με διακατέχουν, συνεχίζω και επιμένω να διεκδικώ, με όλες μου τις δυνάμεις, μια καλύτερη τύχη για την πατρίδα μου την Ευρυτανία και ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπατριώτες μου, πέρα από κάθε σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια».