Μεγάλο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον των πολιτών για το νέο δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι, καθώς οι υπογραφές που έχουν συλλεγεί έως τώρα ξεπέρασαν τις 1000.  

Οι πολίτες φαίνεται ότι επιθυμούν να πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένος δρόμος, ο οποίος θα δώσει λύσεις και θα συμβάλλει στην καλύτερη επικοινωνία των δύο νομών. Ειδικότερα, συμπολίτες μας από την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, αλλά και πολλοί από την Ευρυτανία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και υπέγραψαν είτε ηλεκτρονικά είτε στα έντυπα, τα οποία διακινήθηκαν σε σημεία αναφοράς τόσο στο Αγρίνιο όσο και στα χωριά. Να θυμίσουμε ότι η απογοήτευση των πολιτών σχετικά με τις καθυστερήσεις που δημιουργούνται για τον συγκεκριμένο δρόμο οδήγησαν τους πολίτες από πολλές περιοχές του Αγρινίου και από τα Άγραφα της Ευρυτανίας να προχωρήσουν στη συγκρότηση Επιτροπής, καθώς και στη συγκέντρωση υπογραφών, κίνηση η οποία είχε ξεκινήσει από το site agrinionews.gr.

Κύριο αίτημά τους είναι η ολοκλήρωση της υπάρχουσας προμελέτης για το 2ο Κομμάτι έως το 28ο χιλιόμετρο, να δημοπρατηθεί το έργο και να συνδεθεί με το Πλατυγιάλι και την Κεντρική Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις δράσεις του συντονιστικού στο ιστολόγιο agriniokarpenisineosdromos.blogspot.com