Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 θα δικάσει με ακροαματική διαδικασία το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρπενησίου την αγωγή του Βουλευτή Ευρυτανίας κατά του Ευρυτανικού Παλμού, με την οποία ο Βουλευτής ζητάει 30.000 ευρώ.

Μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Καρπενησίου στις 7 Οκτωβρίου 2021, η οποία απέρριψε τη διαδικασία, χωρίς να την παραπέμπει σε άλλο δικαστήριο, της αγωγή του Κώστα Κοντογεώργου κατά του Ευρυτανικού Παλμού, ο Βουλευτής Ευρυτανίας επέλεξε ξανά τη δικαστική οδό. Η πολυαναμενόμενη απόφαση επί της αγωγής Κοντογεώργου σε βάρος του Ευρυτανικού Παλμού, με την οποία ζητούσε 30.000 ευρώ για ηθική βλάβη, εκδόθηκε στις 7 Οκτωβρίου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ευρυτανίας, ύστερα από 7 μήνες αναμονής. Σύμφωνα με την απόφαση η υπόθεση εισήχθη σε λάθος διαδικασία και απορρίφτηκε από το Δικαστήριο.

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, όμως, Ο Ευρυτανικός Παλμός παρέλαβε μέσω δικαστικού επιμελητή κλήση για νέα ημερομηνία για δίκη. Συγκεκριμένα ορίστηκε δικάσιμος με ακροαματική διαδικασία στις 11 Φεβρουαρίου 2022, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρπενησίου, ώστε να εκδικασθεί η υπόθεση κατά την προσήκουσα ειδική διαδικασία των περιουσιακών διαφορών, η οποία έλαβε αναβολή για τις 13 Μαΐου 2022. Φαίνεται για μία ακόμα φορά ότι στόχος του Βουλευτή του τόπου μας είναι η οικονομική αφαίμαξη και τελικά η εξόντωση του Ευρυτανικού Παλμού, της μιας εκ των μόλις δυο εφημερίδων του νομού μας, βάζοντάς τον ξανά σε μια διαδικασία ατέρμονων δικαστικών εξόδων, αφού για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια καλούμαστε να πληρώσουμε ξανά τα εξαιρετικά υψηλά κόστη που προκύπτουν από μια δικαστική διαμάχη. Για μια ακόμη φορά ο Βουλευτής της Ευρυτανίας καταφέρεται σε βάρος του Ευρυτανικού Παλμού και οποιασδήποτε φωνής εκφράζει κάποια αντίθετη άποψη από τη δική του. Επιχειρεί ξανά να φιμώσει τον Τύπο και να οδηγήσει σε αδιέξοδο την ελευθεροτυπία στον τόπο, τον οποίο εκπροσωπεί στη Βουλή. Το λόγο την ερχόμενη Παρασκευή θα τον έχει η Ελληνική δικαιοσύνη, αναμένοντας να δικαιώσει την εφημερίδα από την πρωτοφανή επίθεση εις βάρος της.