Στην Έκθεση MEAT & GRILL DAYS – DAIRY EXPO – FROZEN FOOD συμμετέχει η Περιφέρεια Στερεάς

3869

Τα ζωικά προϊόντα του τόπου μας και οι παραγωγοί της Στερεάς Ελλάδας, θα συμμετάσχουν στην τριπλή διοργάνωση για τα τρόφιμα, το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Αττική.

Αφιερωμένες στα βασικότερα ζωικά προϊόντα που παράγει ο τόπος μας, στο κρέας και στο γάλα, είναι η 6η έκθεση  MEAT & GRILL DAYS και η 5η έκθεση DAIRY EXPO αντίστοιχα, που θα πραγματοποιηθούν μαζί από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής. Παράλληλα με τις δύο αυτές εκθέσεις θα λάβει χώρα και η FROZEN FOOD, έκθεση η οποία εστιάζει στα food logistics, στη βιομηχανική ψύξη, στα κατεψυγμένα τρόφιμα, στη διαχείριση και διανομή τους.

Στο εκθεσιακό τριήμερο και στο πλαίσιο της 6ης MEAT & GRILL DAYS θα παρουσιαστούν μαζί όλη η αλυσίδα της αγοράς κρέατος από την παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την παρουσίαση στον τελικό καταναλωτή και στον πελάτη του food service. Η συνένωση και συνάντηση αυτών των δύο δυναμικών κλάδων έγινε μετά από απαίτηση της αγοράς κρέατος με στόχο να καλυφθεί όλο το φάσμα της παραγωγής και διακίνησής του που φτάνει και μέχρι το σημαντικότατο κλάδο της μαζικής εστίασης. Από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo θα αποτελέσει το μοναδικό σημείο συνάντησης όλων όσων ασχολούνται με το κρέας και τις υπηρεσίες food service και έχουν σκοπό μέσω της ενημέρωσης που θα λάβουν και μέσω της συμμετοχής τους στα δρώμενα της διοργάνωσης να εξελιχθούν ως επαγγελματίες, να γίνουν ανταγωνιστικοί και να ξεχωρίσουν στον τομέα που δραστηριοποιούνται.