Στην Αταλάντη η «Ελλήνων Συνέλευσις»

1914

Ομιλία του πολιτικού φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο συνεδριακό κέντρο του δημαρχείου του δήμου Λοκρών στην Αταλάντη, με την παρουσία πολιτών της περιοχής οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που προηγήθηκε μέσω δράσεων με διανομή της πρόσκλησης, διαφόρων εντύπων αλλά και μέσω μικροφωνικής.

Την εκδήλωση άνοιξε με έναν σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους  ο Απόστολος Γκουζιώκας υπεύθυνος του πολιτικού φορέα για την περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδος και Θεσσαλίας, ενώ στην συνέχεια παρουσίασε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Δημήτριο Αλαμπάνο, Ελένη Μίαρη και Αντώνιο Μπλιάτσιο που ήταν και οι κύριοι ομιλητές, καθώς και τις υποψήφιες ευρωβουλευτές Ελένη Γκίκα και Μαρία Δερδελάκου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.  Κατά το κλείσιμο της ομιλίας απηύθυναν με την σειρά τους χαιρετισμό καθώς και κάλεσμα γενικής συστράτευσης των πολιτών.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η ενορχηστρωμένη δημιουργία νέων μοντέλων οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης από τους λεγόμενους πολιτισμένους βόρειους εταίρους μας με συνεργούς τους εγχώριους επαγγελματίες πολιτικούς οδήγησαν την χώρα σε έναν τεχνητό στραγγαλισμό συρρικνώνοντας ή εξαφανίζοντας κάθε τι που θυμίζει κράτος δικαίου. Η πραγματική δημοκρατία υπονομεύεται με δόλια μέσα και ύπουλους τρόπους και οδηγεί τους πολίτες σε αφελείς και λανθασμένες αποφάσεις, επιλέγοντας για την εκπροσώπησή τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται μόνο για την δική τους υστεροφημία και τους καθιστά πειθήνια όργανα στα σχέδια του κάθε αχυρανθρώπου που εμφανίζεται με την μορφή του κομματάρχη. Αυτή την φορά η επιλογή θα πρέπει να γίνει συνειδητά. ‘Αξιοι ‘Ελληνες οι οποίοι δεσμεύονται μόνο από την ιδιότητα τους πρέπει να είναι αυτοί που θα καταλάβουν τις έδρες του ευρωκοινοβουλίου».