Συνεχίζει την περιοδεία του ο Δημήτρης Αναγνωστάκης σε Βοιωτία και Φωκίδα

2658

Σε συνεχείς περιοδείες βρίσκεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης με τους συνεργάτες του συνδυασμού του ‘’Στερεά…Υπεροχής!’’. Αυτή την φορά προορισμοί του συνδυασμού ήταν η Βοιωτία και η Φωκίδα. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης πραγματοποίησαν διήμερη περιοδεία στη Βοιωτία. Το πρόγραμμά τους ξεκίνησε την Πέμπτη 11/4/2019 στο Αλουμίνιον της Ελλάδας, όπου είχαν εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση με το Σωματείο Εργαζομένων και την Διοίκηση της Αλουμίνιον τη Ελλάδας. Ακολούθως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης πραγματοποίησε σύσκεψη με τους Φορείς της  Αράχοβας (Σύλλογος Ξενοδόχων, Επισιτιστών, Πολιτιστικούς Φορείς και Συλλόγους Γυναικών και άλλους τοπικούς Φορείς) με τους οποίους συζήτησαν τα προβλήματα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού. Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 12/4/2019 ο Δημήτρης Αναγνωστάκης συναντήθηκε διαδοχικά με τον Δήμαρχο κ. Γ. Γεωργακό τους αντιδημάρχους του Δήμου, τους τοπικούς Πολιτιστικούς Φορείς, το Σωματείο Εργαζόμενων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς, το Κέντρο Υγείας Διστόμου, το Μουσείο  Θυμάτων Ναζισμού. Επίσης, ο ίδιος επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα Αντίκυρας, όπου συναντήθηκε με το Τοπικό Συμβούλιο. Δεν παρέλειψε να επισκεφτεί τη Λαϊκή Ακαδημία, Γραμμάτων Τεχνών και Παράδοσης, «Αλλοτροπία», όπου και ξεναγήθηκε από τους υπευθύνους αυτής. 

Η επίσκεψη στην Φωκίδα και οι εορταστικές εκδηλώσεις

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν την Φωκίδα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 13/4/2019, ο κ. Αναγνωστάκης και η ομάδα του συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο και τους τοπικούς συμβούλους της Δ.Ε. Δελφών και στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Γαλαξίδι, όπου πραγματοποίησαν σύσκεψη με όλους τους φορείς της περιοχής. Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφτηκαν το Κάστρο της Άμφισσας, όπου παρακολούθησαν την αναπαράσταση της απελευθέρωσης με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων της Άμφισσας και της ευρύτερης περιοχής.

Την Κυριακή ο κ. Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του, ύστερα από πρόσκληση τουΔημάρχου Δήμου Δελφών, παρακολούθησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις και παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του Ιστορικού Μουσείου, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας. Η περιοδεία τους στην Φωκίδα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο Πολύδροσο όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με πολίτες της περιοχής, για αρκετά θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.