Σφοδρό θανατηφόρο τροχαίο στον κόμβο Σπερχειάδας-Μακρακώμης

24024

Από Ραπτόπουλο και Γρανίτσα οι επιβάτες του ενός αυτοκινήτου

Τροχαίο ατύχημα έγινε το πρωί της 20ης Δεκεμβρίου, περίπου στις 8:30, με σοβαρό τραυματισμό στον νέο κόμβο Σπερχειάδας-Μακρακώμης στα φανάρια .
Ένα ζευγάρι που επέβαινε σε κινούμενο όχημα μάρκας Hyundai και κινούνταν προς Μακρακώμη, συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. BMW μαύρου χρώματος με 4 επιβαίνοντες που κατευθύνονταν προς το Καρπενήσι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 84χρονος οδηγός του Hyundai ερχόμενος από Καρπενήσι προς Λαμία, επιχείρησε να στρίψει αριστερά, προς Μακρακώμη, παραβιάζοντας το κόκκινο φανάρι. Ο 84χρονος οδηγός του ασημί Hyundai τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς και η ηλικιωμένη γυναίκα (αδερφή του), συνοδηγός στο ασημί όχημα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας .
Στο BMW, που κινούταν από Λαμία προς Καρπενήσι, επέβαιναν τέσσερα άτομα. Ο 47χρονος οδηγός, με καταγωγή από το Ραπτόπουλο, ο 17χρονος γιος του και δυο γυναίκες ηλικίας 43 και 21 ετών. Σύμφωνα με μαρτυρίες πήγαιναν σε κηδεία στη Γρανίτσα του Δήμου Αγράφων. Και οι τέσσερις τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.
Λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο της Λαμίας ο 84χρονος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ η αδελφή του εισήχθη στην Εντατική, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Για το θανατηφόρο τροχαίο προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Σπερχειάδας.